Тримайся,Андрій!

Можна, в всіх на очах бити дівчину(ким би вона не була) і виходити з залу суду з усмішкою,мовляв,сама била головою мій кулак.А любити  свою Батьківщину,захищати принципи честі - злочин. 

 

Я думаю,що ніякій нормальній людині не подобається коли б"ють іншу людину.

Уявіть ситуацію,до Вас приїздять друзі з іншої країни.Їх провокують,не тільки словесно,але і ображають їх світоглядні принципи,а Ви ніяк не реагуєте на це,мовляв,-це провокація ,давайте не звертать уваги.

Мене найбільше образила позіція,яку зайняв клуб "Динамо" Київ.Коли програвали всі матчі в групі ЛЧ,коли програвали "Нафтовику",коли програвали "Закарпаттю",ультрас віданно підтримували свою команду,коли з"явилися проблеми в самих ультрас,вони виявилися не потрібні клубу.В сучасних реаліях,без них було б чути про що розмовляють футболісти.

 Де офіційний фан-клуб "Динамо"?Сховався за фінанси які виділяє клуб?Я щось не чув,щоб він висловив свою позицію.Де ті,хто постійно кричать,що вони роблять правельні і благородні справи?

Я особисто не знайомий з Андрієм Коріневським.Я не впевнений,що він читає цей ресурс.Незважаючи на всі спроби ЗМІ очорнити Аднія, він - мужня ,чесна людина з якою можна сміливо йти в розвідку.

Автор: (sergiy_tyschenko)

Статус: Старожил (632 комментария)

Подписчиков: 0

15 комментариев
Лучший комментарий
  • Алексей Григорьев(itan14) - Опытный писатель
    19.01.2012 22:38
    """""Незважаючи на всі спроби ЗМІ очорнити Андрія, він - мужня ,чесна людина з якою можна сміливо йти в розвітку.""" - Подтверждаю !!!!
    • 8
Комментировать