1/8 фіналу Кубка Кубків 1985/1986 рр."Динамо" (Київ) - "Університатя" (Крайова, Румунія) - 3:0 (ВІДЕО + ФОТО)

"Динамо" (Київ) - "Університатя" (Крайова, Румунія) - 3:0 (3:0)
6 листопада 1985. Київ. Республіканський стадіон. Сильна хмарність. Туман. 8 градусів. 100062 глядачів.
Судді: Л. Немет, Л. Ковач, Я. Лазін (всі - Угорщина).
Голи: 1:0 Рац (7), 2:0 Бєланов (11), 3:0 Дем'яненко (13)
"Динамо": Михайлов, Євсєєв, Балтача, Кузнєцов, Дем'яненко, Рац, Яремчук, Баль, Заваров, Бєланов (Михайличенко, 79), Блохін (Євтушенко, 71).


"Університатя": Лунг, Негріле, Тіліхой, Унгуряну, А. Попеску (Бадя, 68), Штефанеску, Д. Попеску (Кацой, 46), Менеіле, Жолгеу, Ірімеску, Бикові.
Попереджені: Заваров, Д. Попеску, Бадя, Менеіле.

В. Лобановський: «Наша установка на гру була проста: як можна швидше досягти результату, приголомшити суперників, створити запас міцності, а вже потім діяти за обставинами. Тому з перших же хвилин головними компонентами гри «Динамо» стали жорсткий пресинг по всьому полю і максимально високий темп атаки. Те, що сталося в зоні воріт «Університатя» між 7-й і 13-й хвилинами, підтвердило правильність наших розрахунків. За рахунку 3:0 гра перейшла в русло стратегічне. Мабуть, враження від трьох пропущених м'ячів було настільки сильним, що наші суперники до перерви і після нього дбали головним чином про те, щоб не пропустити ще більше м'ячів. «Динамо» залишалося тільки акуратно дограти матч ».
С. Балтача: «Особливих труднощів в захисті ми не випробували. Три голи в перші ж хвилини приголомшили суперників. Навіть найактивніші форварди - Бику і Бадя - були відтягнуті назад. А окремі спроби суперників переломити хід зустрічі ми парирували досить легко ».
М. Редулеску: «І в фізичному, і в технічному плані« Динамо »перевершувало нашу команду. Перемога його була закономірною. Я не вважаю свою команду такою вже слабкою, але до того футболу, який показало київське «Динамо» і в Крайове, і тим більше у себе вдома, нам потрібно ще дорости ».
В. Лобановський: «Вже до тринадцяти хвилин рахунок після ударів Раца, Бєланова і Дем'яненко був 3:0. За весь матч Михайлов двічі вступав у боротьбу і виявився єдиним, не побували у штрафному майданчику «Університатя». Після запеклих наших атак, які вимагали відновлення сил, ми переходили на так звану «виїзну модель», віддавали ініціативу «Університатя», зустрічали її футболістів на своїй половині поля, користувалися швидкісними контратаками, «відпочивали», а затії знову взялися за масову колективну гру, в якій неможливо було визначити, хто захисник, хто півзахисник, а хто нападник. Свій гол лівий захисник Дем'яненко забив з позиції центрфорварда, а Блохіна і Бєланова не раз бачили виконують підкат на підступах до свого штрафного майданчика. Але кажу вже про гравців середини поля, діапазон дій яких - вся майданчик ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Величезна подяка сайту http://dynkievmedia.fmbb.ru/index.php за рідкісні фото)

Автор: (Dynamokyivmania1986)

Статус: Наставник (2338 комментариев)

Подписчиков: 0

27 комментариев
Лучший комментарий
  • Butra Butra(butra) - Наставник
    27.01.2012 14:46
    Классический стартовый штурм, смяли противника. 15 минут - "всем спасибо, все свободны".
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии