Інформаційна складова

Я є вболівальником "Динамо" Київ з 1994 року,але мені подобається,як поставлена інформаційна робота в футбольному клубі "Шахтар".Коли,завдяки роботі керівників клубу та приблежених агентів  інформаційних мух перетворюють на інформаційних слонів.Клуб постійно створює  позитивні "інформаційні поводи"

 

Нещодавно, була сага з "переходом" ВІлліана в "Челсі".Я думаю,що там був тільки загальний інтерес до гравця через клуб.Яка вартість трансферу?Яка заробітня платня?А завдяки агентам приближеним до клубу,та керівника клубу,які підтверджували цю інформацію,майже,дійшло до того,що Вілліан вже знаходиться в Лондоні,хоча він насправді відпросився і поїхав до своєї дружини в Бразилію.

Насправді,це не можливо було навіть теоретично.Щоб отримати право на роботу в Британії футболісту потібно мати певну кількість матчів за збірну своєї країни(якщо я не помиляюся то 75% матчів за рік). А у Вілліана їх тільки два.Також,в "Челсі" на позиції баразильця гарє Мата,з моєї точки зору найкращий гравець в сьогднішньому "Челсі",я думаю,що навіть Абрамович не буде купуати гравця в запас за 20-30 лямів.

Така ситуація - непоодинока.Можна пригадати,як "продавали"Срну,Косту,Пятова,Ракицького,чи Жадсона продавали до всіх англійських грандів,окрім клубів з Манчестера.(я навіть не можу уявити,як людина з таким зростом могла грати в АПЛ).Таке футбольне життя,і з нього потрібно отримувати власну користь.

Це знак,для всіх гравців,які можуть перейти в "Шахтар",що тут їхня карєра не завериться і в них буде шанс потрапити в топ чемпіонати.

Майже не має ніякого негативу в ЗМІ про гравців "Шахтаря".Побилися Срна з Кобіним - тишина.Намає василькових,та ахав,які заради власного піару,та вигоди готові на все

Ситуація в "Динамо"теж змінилася,завдяки трансферу Махмеді.Швейцарська преса постійно слідкує за виступами Адміра в Києві(він гравець національної збірної країни).Цікавиться його побутом,інфраструктурою в клубі,станом справ в команді.Про це як мініму читають в Швейцарії.Тому я впевнений,що гравцям з європейських чемпіонатів буде простіше перходити в "Динамо".Правда я не думаю,що в "Динамо"знають про це.....

P.S Особисто я не відчуваю ніякої радості в ситуації з Рибкою.Це не наша справа,нехай розбираються.Яка різниця кому забивать голи...

Автор: (sergiy_tyschenko)

Статус: Старожил (632 комментария)

Подписчиков: 0

19 комментариев
Лучший комментарий
  • argument(argument) - Наставник
    30.01.2012 13:30
    Ситуация с нашей информационной(пресс-службой) просто ужасная, увы..

    Даже на "динамовских" сайтах полно "уток" о "Динамо". То Аруна ставит ультиматум(что-там брякнул своему корешу по телефону), то Милевский с Суркисом заочно "переговариваются" через прессу, и т.д.
    "Освещение" турнира в Марбелье и вообще сборов - тоже показательно.

    В Донецке - все на лучшем уровне.Пусть и смешная информация для большинства подается, НО - позитивная в плане формирования имиджа Шахтера. То Челси интересуется Виллианом, то турки - Срной, то Чигринский - лучший защитник мира, то еще что-то.

    И самое главное, что в наше время нормальная работа пресс-службы не требует больших затрат. Подготовил материал, прес-релиз - разослал электронной почтой по всем аккредитованным СМИ, отследил подачу. Главное - правильная, своевременная подача информации, четкая позиция, и единая стратегия. В шахтере это есть, у нас - увы..И ведь затраты не большие - пару-тройка авторов/копирайтеров, заодно регулярно отслеживающих информацию о клубе, появляющююся в других СМИ. И "своих" СМИ хватает - журналистов сколько возят на еврокубки да кормят-поят после пресс конференций, вообще не должно вопросов быть с подачей материала, и на ТВ через Беню выходы есть(да и свои каналы вроде остались еще). Только нет ничего.Видимо, это в клубе никому не нужно.
    • 6
Комментировать