Ще раз про об'єднанню чемпіонатів України та Росії

Це уже не перший блог про об`єднанню чемпіонатів України та Росії.
Я хочу висловити мою думку щодо цей аргумент.
Категоричним я проти цієї об`єднання.Є чимало хороших фактори для проведення цього об`єднанню,але є більше мінусі ніж плюсів!
По перше - не думали хто буде керувати цей чемпіонат?Звичайно Москва!

знову вони будуть керувати все,якби вони всі королі як в радянських часів.
Скільки українських команд прийматимуть участь в єврокубках?Тривали та дорогі переїзди до містах російських команд,а ще в цьому можна добавити безпека на території Росії Грозного,Чечню,Махачкали....Багатьох хочуть об'єднанню чемпіонатів України та Росії тільки через ностальгію Чемпіонату СРСР.Але Чемпіонат СРСР це уже історія!

Ці вболівальників мають тільки ностальгю їх минуле!Їх колишні ідоли - Блохін,Бєланов,Михайличенко,Черенков,Дасаєв.....Але це уже історія!
Більше не буде як раніше!Таких великих матчів між Київське "Динамо" Лобановського та Московського "Спартака" Бєскова чи Московського "Динамо" Малофеєва більше не будуть!Це уже історія!Сами сучасних футболісти не знають важливості ці протистояння,не згадаєте недавнє інтерв'ю Гармаша чи інтерв'ю Бангура коли "Динамо" перемагав у Москві "Спартака",він сам заявив що не знав про історію цієї протистояння.

Україна має проводити свій власним чемпіонатом!зараз іде не все на правильному шляху,але треба більше працювати в дитячих школи,треба виховати своїх вихованців а не кидати гроші на вітер для таких легіонерів як Андре,Гільєрме,Нанні.....

 

 

Це більше не буде....

Автор: (Dynamokyivmania1986)

Статус: Наставник (2338 комментариев)

Подписчиков: 0

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Конрад Михельсон(savablin) - Наставник
    12.02.2012 02:15
    Я вважаю що крапка неповернення вже минула, нема чого оглядатися на те що колись було, треба йти вперед, у майбутнє, і якщо це робити з росіянами, то вони будуть тільки гальмувати рух українських команд, ми повинні бути окремою федерацією та окремим чемпіонатом.
    • 2
Комментировать