"Рибку жалко"???

 

"Рибку жалко"???

 

 

Вихованець ДЮФШ «Динамо» Київ. Гравця помітив тренер динамівської школи Віктор Йосипович Кащей. Рибка спочатку грав у нападі, потів — у воротах. У головній команді «Динамо» дебютував у сезоні 2005/06.

 

 

Ось так починалось футбольна кар’єра Олександра Рибки.

 

 

 

Завдяки тренерам і керівництву Динамо, він почав розвиватися як футболіст, почав просувався по своїй футбольній кар’єрі вперед. Відігравши за різні команда Динамо 5 років. Став відомим після молодіжного чемпіонату Європи 2006 у Португалії. Коли у після матчевих пенальті відбив 2 удари і приніс Україні перемогу в півфіналі турніру.

Ну але як часто буває в житті великі гроші вскружили голову, почалися тусовки по нічних клубах, п’янки, почалося солодке життя…

А у листопаді 2006 року він став головним героєм скандалу у грі 18-го туру першої ліги «Динамо-2» — ЦСКА (Київ). На 58 хв. матчу він жорстоко побив футболіста ЦСКА Сергія Матюка, прямо на футбольному полі, побив його ногами прямо в своїй штрафній зганяючи злість за грубу гру проти нього в чисто ігровому епізоді.

— Болит все тело, — жалуется Матюк. — Рыбка меня сильно побил. Хотя голову не зацепил, а только руки и ноги. Сейчас передвигаться очень тяжело, сильно хромаю.

(Дав інтерв’ю футболіст після того епізоду)

Чи він находився в стані афекту чи просто був з “бодуна”….історія достовірно не знає. Хоча були різні версії.

В  2010 році був відправлений в оренду в “Оболонь”.

А в 2011 році доля закинула його до Кротів ( ой тобто до шахтаря). В нормальних футбольних країнах світу перехід гравця до стану ворогуючої команди рахувався як зрадою ( як би Мессі перейшов в Реал то фанати Барселони його би точно знаневиділи )

Ну а вершиною його поступків став один епізод в матчі Динамо – шахтар, коли після виграшу його команди Рибка показав середній палець всім фанам Динамоякі колись були свідками його росту як футболіста, вболівали, підтримували його у виступах за Динамо. Це свідчить про його вихованість(((

Ну був би він мужиком признався би, попросив вибачення у фанів Динамо, а натомість повівся як баба (напевно в кучера підучився) запевняючи що нічого не показував, прикриваючись тим що на стадіоні були його батьки.

13 січня проба, узята у одного з кращих українських футболістів 2011 року воротаря "Шахтаря" Олександра Рибки, дала позитивний результат. Як з'ясувалося пізніше, Рибка приймав таблетки для схуднення, в яких містився заборонений препарат. ( жерти менше треба, а не пити сечогінні препарати )

Донецький "Шахтар" отримав з УЄФА рішення по "справі Рибки". Згідно з офіційними документами, воротар команди буде дискваліфікований на 2 роки.

З точки зору "Шахтаря", це надзвичайно суворий вирок, що не цілком відповідає масштабам проступку футболіста. У зв'язку з цим "Шахтар" буде подавати апеляцію у відповідні структури УЄФА.

P.S Рибка жалюгідна і нікчемна людина, правда людиною назвати не виходить..а просто с…

 

Dinark 

Автор: (Dinark)

Статус: Читатель (45 комментариев)

Подписчиков: 0

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр(sasha11) - Наставник
    12.02.2012 19:13
    А я уже и забыл про него и Вам советую!
    • 5
Комментировать