Журнал Динамо

Купуючи пресу на вулиці Якіра в ларьку,побачив журнал "Динамо"(з Брауном Ідейе).Я думав,що він вже давно припинив своє існування.

 

 

Журнал сам по собі,можливо,- непоганий.Але промовшин в нього взагалі - ніякий.

Я ,напевно,останній раз купував його  декілька років тому.На Шулявці,в серці преси Києва,я так і знайшов старий-новий номер журналу за грудень.Цікаво,невже за ці два місяці в житті улюбленної  для багатьох людей  Команди нічого не сталося?

Тираж журналу "Динамо"складає 10 тисяч примірників.Половина цього тиражу роздається безкоштовно під час зустрічі організованих фан -клубом.Виходить попит зовсім не великий.

З заздрісю прочитав вчора інформацію на "Чемпіонаті ком"(http://ua.championat.com/football/_ukraine/news-1098834-luis-adriano-predstavil-svezhij-nomer-zhurnala-shakhtjor-i-provjol-avtograf-sessiju.html) як журнал презентують в Донецьку.Коли герой номера сам презентує журнал і проводить фото і автограф сесію серед вболіальників.

Невже це так важко зробити?Чи можливо це потребує якихось величезних затрат?

Якщо вже робити щось в півсили,чи не докінця то можливо і не потрібно робити це взагалі?

Автор: (sergiy_tyschenko)

Статус: Старожил (632 комментария)

Подписчиков: 0

16 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрей Андрей(analiteg_android) - Эксперт
    28.02.2012 13:25
    выпущен тоже в декабре?
    Вообще, презентации- это, конечно, не конек ДК. Тут презентацию игрока толком сделать не могут, а Вы так про журнал переживаете. К сожалению, не все, кто работает в структуре ДК помнят слова Лобановского о том, что к делу, которое делаешь, нужно подходить профессионально. Про фото с мальчиком на сайте Динамо читали?
    • 3
Комментировать