Рамосу не сподобався арбітраж у матчі з "Шахтарем"

   Керманич дніпропетровського "Дніпра" Хуанде Рамос поділився своїми думками про матч з донецьким "Шахтарем" у 21-му турі чемпіонату України

.
- Дуже цікавий був матч. Так склалося, що перший же матч нам довелося грати проти "Шахтаря", проти сильної команди, яка прикладає всі зусилля для позитивного результату. До того ж, грали на виїзді.

У першому таймі ми були сконцентровані, тримали контроль над матчем. Вдалося вийти вперед. На жаль, "Шахтар" швидко відігрався і ми трохи часу провели з позитивним результатом. У другому таймі перевага повністю була на боці "Шахтаря", ми трохи втомилися, зробили заміни. Все це привело до того, що гру контролював "Шахтар".

Повинен сказати, що наша команда доклала величезних зусиль, непогано зіграла в захисті, віддалася боротьбі, і вважаю, завойоване очко заслуженим. Вітаю всіх гравців з цим результатом.

- Чи відомо вже, що з Інкумом?
- Щодо Самуеля ми поки ще не знаємо. Після повернення до Дніпропетровська він поїде до лікарні. Нам потрібно уникнути усіляких ризиків, але мабуть з ним нічого серйозного.

- В заявці було 15 чоловік. Ви взагалі нікого не вважали за потрібне залучити з молодіжного складу на випадок крайньої необхідності?
- Руслан Бабенко з другої команди. У другій команді теж була нестача гравців. І потім, хлопці з другої команди, які могли б підсилити першу, вже з нами.

Інших ми брали тренуватися з нами, але вони ще не готові боротися на рівні Прем'єр-ліги України. Це ми говоримо про сьогодення. Сподіваюся, молоді хлопці будуть рости.

- Перед матчем ви нарікали на суддівство. Як оціните арбітраж?
- Не сподобався мені арбітраж. Але ми, чесно кажучи, вже звикли до цього. В таких матчах у нас постійні складнощі, і потрібно вже жити з ними, приймати фактично як частину футболу.

- Ви не знаходите, що футбол тривав хвилин 50?
- Я згоден з вами. У першому таймі ми грали з "Шахтарем" на рівних. А після закінчення години гри, як я вже сказав, ми втомилися, були змушені зробити заміни. Між тим, я не можу докорити своїм гравцям. Вони зробили все можливе для досягнення результату.

- Чи вважаєте ви, що у "Дніпра" вистачить ресурсів відбити атаки від команд знизу в таблиці?
- Якщо ми будемо працювати на полі так само, як у матчі з "Шахтарем", думаю, так. При цьому виникає питання мотивації. З такими командами, як "Шахтар" мотивація завжди зашкалює, її достатньо. Коли ж граєш проти менш іменитих команд, на інших стадіонах - не знаєш, як складеться.

Автор: (Nick-oleg)

Статус: Наставник (1491 комментарий)

Подписчиков: 1

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Олексій(Olexiyko) - Наставник
    05.03.2012 05:13
    Не сподобався? Тю, а чого???

    Пан Рамос, очевидно, ще не зрозумiв наших звичаiв - вiдiбрали очки в Шахтаря, треба сидiти тихенько!
    Зараз вони жалiються, розказують шо на 100 голiв краще грають, а ви iм грати не даэте.

    А жалiтись на будь-шо пiсля матчу з кротами - це моветон!
    Добре, шо хоч президент Рамоса вибачатись перед Донецьком не змусить - а то дядько взагалi б заплутався))))
    • 2
Комментировать