"Динамо" в Рівному

Сьогодні о 19.10 київське "Динамо" прибуло в рівненський аеропорт. В аеропорті киян зустрічало близько 30-40 рівнян, в основному молодь та діти, з м'ячами та записниками для автографів. Можна не сумніватись, що їх було б набагато більше, якби Рівне знало про приліт "Динамо".

Давно минули часи, коли місцевий "Верес" мав серйозне фінансування і доходив до півфіналу Кубка України, обігрував "Дніпро", "Шахтар" і "Металіст", проходив у кубку "Динамо". 17 років тому "Верес" покинув еліту українського футболу, а минулого року взагалі припинив своє існування. Нині Рівне є глибокою провінцією українського футболу, тому сьогоднішнє прибуття "Динамо" у майже не працюючий рівненський аеропорт, нехай і лише для того, щоб пересісти у клубний автобус і вирушити до Луцька на завтрашню гру з "Волинню", стало унікальною можливістю для рівненських вболівальників вживу побачити своїх улюбленців, сфотографуватися з кумирами. Дуже шкода, що не всі улюбленці відповіли взаємністю. Першим появився тренерський штаб, за ним футболісти. Більшість з них після "відчіпного" фото чи автографа дітлахам, які перегороджували дорогу нашим "зіркам", намагалися кинути "Рєбята, я спєшу" і швидко проскочити мимо. Респект Бетао, який затримався в залі аеропорту, і не відмовляв у автографах та фото, не намагався уникнути контакту і роздавав автографи біля автобусу Браун Ідейє. На жаль, склалось враження, що більшість киян роблять послугу, затримавшись на кілька секунд біля людей, які спеціально приїхали з міста, щоб їх побачити, людей, які їх підтримують, і для яких, власне, вони і мали б грати.

 

Автор: (Yuri97)

Статус: Начинающий писатель (121 комментарий)

Подписчиков: 0

29 комментариев
Лучший комментарий
  • Антон(adk.P) - Наставник
    22.04.2012 00:01
    эх..не понимают порой наши футболисты, что с таких мелочей как автограф и фото на память порой и начинается у ребенка настоящее переживание за команду.. Ты становишься своим для кого-то. А отказал ты ребенку в одной строчке - и можно так потерять будущего болельщика Динамо
    • 30
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии