Мілевський потрапив у ДТП в центрі Києва

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський у вівторок, 24 квітня, потрапив в аварію в центрі Києва. Про це СПОРТ bigmir)net повідомили очевидці ДТП.

Автомобіль Mercedes, на якому пересувався футболіст, зіткнувся зі Skoda Octavia. Аварія сталася на вулиці Горького, недалеко від перетину з вулицею Саксаганського.

В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що недавно Артем Мілевський поповнив свій автопарк новими Ferrari California з відкидним верхом. Вартість цієї моделі в базовій комплектації складає 210 тис. євро.

Сам Мілевський вже дав відповідь на ажіотаж навколо його нового Ferrari, сказавши, що сам заробляє гроші тому купує, що хоче

Автор: (peresmeshnik)

Статус: Опытный писатель (258 комментариев)

Подписчиков: 0

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Б. Л. Яхонтов(blyahontov) - Наставник
    24.04.2012 19:26
    Качка це, чи не качка.. ДПС розбереться, хто там із вас цар.:-)

    Цікаво інше, от якби ця "новина" була б скажім про Олега Гусєва - ну нізащо б не повірив. А ось про Артема чомусь вірю. Чому, а?

    І ще. Я доросла людина і розумію що цеглина зненацька нікому просто так на голову не падає і усіялки події мають свої причини, але.. Ну поясніть мені, будь-ласочка, ЧОМУ??? Чому у пригоди потрапляє Мілевський, а травми отримує Шовковський???

    Ну має ж бути якась причина. Яка?

    П.С. Олександре, любий! Одужуй, будь-ласка, скоріше. Бо без тебе - край. Хто ж окрім тебе буде виховувати всю цю пізд...братію: Мілевського, Алієва, Хачеріді? Згинуть вони без тебе. Пропадуть зовсім.
    • 6
Комментировать