Бронебійний президент

  Зайшов сьогодні на сайт Динамо, блукав по клубних структурах і знайшов одну дуже цікаву річ у розділі "Менеджмент"

Віталій СІВКОВ Перший віце-президент
Резо ЧОХОНЕЛІДЗЕ Генеральний директор
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО Спортивний директор
Леонід АШКЕНАЗІ Віце-президент
Михайло ПЕТРАШЕНКО Віце-президент
Євген РАШУТІН Віце-президент
Володимир СТАРОВОЙТ Віце-президент
Олексій СЕМЕНЕНКО Віце-президент

Я розумію роботу Михайличенка та Семененка, частково Резо.

.......а що роблять решта? Звичайно, не наша справа, бо Ігор Михайлович є власником клубу і без нашої допомоги вирішить хто і для чого йому потрібен. Але все ж таки невже серед шанованого менеджменту немає людини, яка може підняти питання повної відсутності гри команди і кричущої необхідності негайної зміни тандема Сьомін-Ігнатьєв? Я не хочу влазити зараз в питання підготовки молодих і все таке решта, бо зараз треба рятувати наше ім'я і головну візитку Динамо - першу команду.

1) ІМС проголосив курс на максимальну українізацію та залучення молодих футболістів. Але ж він сам собі протиречить тримаючи в команді Сьоміна!!!!!!! Я даю гарантію, що він б підтягнув Асатіані і Лоськова, якби не пішов у 2009. Ми б не мали ні Ярмоленка, ні Гармаша, ні Хачеріді. Дійсно талановитий Дуду полірує лаву запасних, Калитвинцев і Рибалка забули, що таке перша команда!!!!!!!! І це в такий період коли пацанам по 20 років і їм кров з носу необхідна ігрова практика.

2) Тактика команди: ІМС тримає в команді тренера, який не спроможний будувати атакуючу гру. Але Ігоре Михайливочу, що у Нас вже нема завдань бути чемпіонами і вигравати всі турніри у яких беремо участь? Динамо проводить у сезоні 90% матчів при яких нам треба ламати ешелоновану оборону суперника. До пори до часу це виходило, всі наші вимучені перемоги по 1:0 наслідок не злагодженності команди і тактичної побудови атакувальних дій, а просто індивідуальні якості навших гравців, а подекуди просто випадковість. Перед очима гра з Маккабі в Ізраїлі. Нас по полю возив якийсь зброд....Сток.......і шість захисників, галімий бешикташ.....

3) Трансферна політика.....то тема дуже складна. Дуже багато незрозумілих трансферів, які вболівальники на форумах пояснюють відкатами. Але Я не можу зрозуміти, які можуть бути відкати? Ви що крадете самі в себе? Дуже часто наші трансфери провальні.....Складається враження, що ІМСа просто розводять на гроші. Ігоре Михайловичу, зверніть увагу на Дмитра Джулая. Кращого експерта не тільки по латиносам, а по всьому трансферному ринку Вам не знайти.

4) Загальний імідж та самаритянське терпіння. Якщо б Я був президентом клубу Динамо Київ, то ніколи не потерпів б висловлювань головного тренера на кшталт " а почему ми обязани побеждать Маккаби, єто сильная команда...", або " Я не считаю сезон провальним...."(до слова сезон без жодного титула і провалу в такому другорозрядному турнірі, як Ліга Європи) Так зводіть ж того паровозного долбойоба в музей клубу, дайте вивчити історію....він схоже думає, що й надалі керує Локомотивом. Як можна тримати в команді тренера, який не може здобути хоча б поваги зі сторони своїх футболістів? Ви кажете, що треба мати терпіння і все таке.....Але де було Ваше терпіння коли Ви вигнали Михайличенка. Чи може Вас не влаштовувало 7-8 очків кожного року в Лізі Чемпіонів, золоті медалі та регулярно розмазана по стінці тушка крота і скривлене лице ахметова? Де було Ваше терпіння коли молоді 18 річні Алієв І Мілевський виходили в основі, коли був у нас суперовий центральний захисник Яценко, чи може і надалі Ви незадаволені Олегом Гусєвим. Сподіваюся не треба нагадати хто його притягнув....Як можна тримати в команді тренера, який не дав достойно попрощатися з клубом символу останнього деситіліття Макса Шацьких? Ви скажете, та це х....я, ну не дав і що? Не випустив і що? Та все дуже просто!!!Він наперед настроїв проти себе всіх гравців, і не дивно, чому вони так висловлуються про цю залізничну тряпку.

Ігоре Михайловичу, зніміть броню, відкрийте очі. З Сьоміним Нас чекає  катастрофа. Я не вірю, що у Вашому штабі Вам про це не кажуть. Не тримайте в команді неліквід. Карта на яку Ви ставите слаба....це як сімка в преферансі, і Ми не граємо мізер....

Сподіваюся, Ігоре Михайловичу, Ви це прочитали

Автор: (bora13)

Статус: Наставник (1311 комментариев)

Подписчиков: 0

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Alex Гвардиоленко(avg5831) - Читатель
    13.05.2012 15:30
    Він не бронебійний. Президент клубу просто малограмотна та інтелектуально обмежена людина!
    • 10
Комментировать