Aleksandr Khatskevich hat Zaglembe verlassen

Der Cheftrainer des polnischen Zaglembe Sosnowiec, Aleksandr Khatskievich, hat seinen Posten verlassen, berichtet Tribuna.

Aleksandr Chatskiewicz

Laut der Quelle wurde der Vertrag mit dem 50-jährigen Spezialisten im gegenseitigen Einvernehmen der Parteien aufgelöst.

Auch verließ den polnischen Club und seine sportlichen Leiter Mikhail Zalevski.

Erinnern Sie sich, Khatskevich leitete "Zaglembe" im Januar dieses Jahres. Unter der Leitung des weißrussischen Trainers bestritt die Mannschaft sechs offizielle Spiele, in denen sie viermal verlor und zweimal unentschieden spielte.

0 комментариев
Bester Kommentar
  • Kyiv Match - Старожил
    05.04.2024 12:09
    Тримайся, Миколайовичу! У світі спорту люблять лише переможців, а тих, хто програв, обходять стороною. Твої земляки з історичної родіни за указкою вусатого організовано гавкають тобі услід, а земляки з другої батьківщини мовчки спостерігають, як ти будеш вибиратися далі. Твій зірковий одноклубник, а нині президент УАФ теж відмовчується, хоча міг і повинен був просигналити в УЄФА про хуліганський напад на тренера під час тренування. Всі зробили вигляд, що нічого такого не сталося, ніхто нічого не бачив, не зафіксував. 100% якби це трапилося з якимось тренером типу з Німеччини, Франції, польський клуб отримав би штраф. З українцем-білорусом - та ну, не варто заморочуватися. Тримайся!
    • 1
Kommentar