Im Lager des Gegners. "Rangers verloren Punkte in der Meisterschaft vor dem ersten Spiel mit Dynamo

Die schottischen Rangers haben vor dem ersten Spiel der 3. Qualifikationsrunde der Champions League bei Dynamo Kiew ihr Auftaktspiel in der schottischen Meisterschaft bestritten.

Foto: rangers.co.uk

Schottische Meisterschaft, 1. Runde

"Hearts " - "Rangers " - 0:0

"Rangers": 1.Butland, 2.Tavernier (K), 5.Souttar, 26.Davis, (27.Balogun, 61) 3. Yilmaz, 8.Berron (20.Dowell, 83), 10.Diomande, 23.Wright (18.Cherney, 61), 11.Lawrence, 7.Cortez (17.Matondo, 49), 9.Desser.

Es sei daran erinnert, dass die Begegnungen zwischen Kiew und den Schotten am 6. und 13. August stattfinden.

0 комментариев
Bester Kommentar
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    03.08.2024 21:09
    Якщо цей обновлений наполовину в міжсезооння склад Рейнджерсу чимось сильніший за Партизан - то не набагато. Виграти в них, пройти їх - в нас шанси великі, 50%+.
    Принаймі, вікова це команда. Хоча, дали пристойний рух майже весь основний час матчу, але не на всі 90хвилин матчу їх вистачило.
    Лідери, провідні гравці: кіпер 1.Батленд - не найсильніший в Британії, звісно; але сьогодні ні разу не помилився, доволі надійний. Капітан правий бек 2.Таверньє, відчувається, що "з пасом" (навіть кутові, тим більше штрафні подає); але на весь матч не вистачило; навіть на останніх хвилинах ледь не зрізав автогол. Центрфорвард нігерієць 9.Дессер - оце гроза, його треба тримати. Двіччі влучав в каркас воріт суперник. Опорник: 8.Беррон - а от його заміну я не зрозумів...доволі молодий, і надійний, і не був втомленим наприкінці матчу.
    До речі, не зрозумів багатьох замін коуча Клемана. Якщо заміна Кортеса на Матондо зрозуміла (в колумбійця травма коліна, з нами, можливо, вже не зіграє); то всі інші нічим гру рейнджерів не підсилили. А заміна центрбека Девіса на ветеранистого німецького нігерійця Балогуна - навпаки, послабила, пожежі в рейндджерів тільки збільшились. Можливо, в Девіса також травма? Ну, і в Балогуна наприкінці матчу були проблеми в паху.
    І, взагалі, найслабша ланка цієї команди - оборона, причому центрбеки. Пожарить... І в цьому матчі і наварили, і багато програли, допускали "за спину" і виходи на одного Батленда, щоправда, під кутом, сердечні не реалізували. Рахунок 0:0 не відповідає перебігу матчу, мало би бути по два і більше в кожні ворота.
    Про інших граків суперника: так собі, рівня середняка (максимум третього призера) нашої УПЛ. Треба проходити таких.
    • 12
Kommentar