Euro 2025 (U-21) Qualifikation. Ukraine (U-21) - Serbien (U-21) - 2:1

Am Freitag, dem 6. September, bestritt die ukrainische Jugendnationalmannschaft ihr nächstes Spiel in der Qualifikation zur Euro 2025 (U-21) gegen Serbien. Das Spiel war eigentlich ein Heimspiel für die ukrainische Mannschaft, wurde aber aufgrund des Krieges in Riga ausgetragen.

Foto: UAF-Pressedienst

Qualifikationszyklus für die Euro 2025 (U-21). Gruppe "F"

UKRAINE ( U-21) - SERBIEN (U-21) - 2:1 (1:1)

Tore: Woloschyn (34.), Jarmoljuk (58., Elfmeter) - Bajdar (7.).

Ukraine (U-21): Nesheret, Smolyakov, Batagov, Saliuk, Krupsky (Roman, 77), Yarmolyuk (Yatsik, 59), Rubchinsky (Fedor, 77), Ocheretko, N. Voloshyn (Melnichenko, 77), Krasnopyr, Kvasnitsa (Bragaru, 59).

Serbien (U-21): Lijeskic, Milicic, Ilic, Serafimovic (Velickovic, 67), Milovanovic, Djodic, Vukicevic, Mimovic, Bajdar, Mijatovic, Šljivic (Trifunovic, 67).

Aktueller Tabellenstand in Gruppe F:

1.
Ukraine - 21 Punkte (7 Spiele)
2.
England - 18 (7) 3.
Serbien - 10 (8) 4.
Nordirland - 6 (6) 5.
Luxemburg - 4 (8) 6. Aserbaidschan - 3 (6)

0 комментариев
Bester Kommentar
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    06.09.2024 22:28
    неоднозначна гра. І судді результативно налажали (в обидві сторони), і наші... хоча серби (це була по сутті їхня збірна U-19) зробили помилок більше. Саме через те, що ми грали проти їхньої U-19 - мали би вигравати куди впевненіше! А не на цих нервах.
    Наш динамівець Волошин... не був помітним перших 30 хвилин матчу. А потім використав чудовий пас Батагова і ляп сербських центрбеків - забив гол! Як почав терирозувати їхню оборону - любо-дорого; думаю, все, от офземен матчу! А на початку другого тайму - не поцілив в раму з убойної позиції - і знову пропав на полі... Нестабільний...
    Брагару... ой, ну хав повинен рішати такі моменти, який йому випав...
    Нещерет, хоч і пограв на нервах - але не налажав, і на тому плюс. Гол - не його провина, а суддів та Рубчинського, від якого пішов рикошет сербу в офсайд - але судді там лажонули вперше в матчі. Але смисл в тому, що Рубчинський в своїй штрафній мав би бути готовим до таких відскоків від сербів! Хоча - з числа динамівців старався на полі найбільше, але що називається "здох".

    І, взагалі, окрім Батагова, якщо оцінювати по сьогоднішній грі - в головну збірну рекомендувати нікого! А такого Батагова Реброву треба забирати, тим більше з такими проблемами в нашій обороні на позиції лвого центрбека...
    От, виграти ще б наступну гру в ірландців, гарантовано взяти друге прохідне місце в фінальну частину ЄвроU-21 наступного року - нехай Ребров і переглядає потенційних кандидатів: може, хто і розкриється в нього...
    • 2
Kommentar