Липпи может быть уволен с поста главного тренера «Гуанчжоу»

Марчелло Липпи
Главный тренер «Гуанчжоу» Марчелло Липпи может быть отправлен в отставку, утверждает La Gazzetta dello Sport.

Сообщается, что руководство китайского клуба недовольно поражением команды в первом четвертьфинальном матче азиатской Лиги чемпионов с «Аль-Иттихад» (2:3), и всерьез задумалось о смене наставника. Предполагается, что ближайшие матчи станут для итальянского специалиста определяющими.

Спорт-Экспресс

Автор: (KD_Trey)

Статус: Опытный писатель (423 комментария)

Подписчиков: 129

36 комментариев
Лучший комментарий
  • Максим Десятерик(max10) - Начинающий писатель
    20.09.2012 18:07
    Ліппі не потрібен Динамо, тому що Динамо не потрібне Ліппі. Йому більше нема чого хотіти, він виграв усе, й тому працює у Китаї, заробляючи пенсію.
    Динамо потребує амбітного фахівця, що дійсно зажадає відновити славу ДК й у такий спосіб стати частиної цієї слави.
    Хто це міг би бути, я й гадки не маю. Тому що цей невідомий кандидат має поєднувати справжню пристрасть і високу професійність, вміти долати перепони безглуздого керівництва, мати сміливість утручатись у структуру підготовки клубної молоді, ставши, фактично, менеджером за відсутності такого в нашому Динамо.
    Тож хто подужає такий тягар?
    Згадую слова сера Алекса про те, що він весь час контролює молодих гравців, дзвонить їм, питається, з ким вони спілкується, що читають, куди ходять у вільний час. І це у свободній Британії! Але це справжня відповідальність за людей, за їхні людські й спортивні долі, це і є правдиве Лідерство.
    Може це занадто максималістично, навіть романтично, але ж і мова — про Динамо Київ!
    • 15
Комментировать