Разван Рац: «У нас есть реальная возможность попасть в финал ЛЧ»

Разван Рац
Защитник донецкого «Шахтера» Разван Рац считает, что его команде по силам дойти до финала Лиги чемпионов.

«Чем больше ты играешь в Лиге чемпионов, тем становишься опытнее и увереннее в своих силах. „Шахтер“ достиг такого уровня, который позволяет играть на равных с ведущими командами Европы. У нас есть реальная возможность попасть в финал Лиги чемпионов», — цитирует Раца «Террикон».

Напомним, в первом матче 1/8 финала Лиги чемпионов «Шахтер» сыграл на своем поле вничью с дортмундской «Боруссией» — 2:2.

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

56 комментариев
Лучший комментарий
  • vasia vasiliev(protivogas) - Опытный писатель
    23.02.2013 12:09
    Шахтер настільки "українська" команда, наскільки негр родич китайцю.
    Послухали би репортажі європейських, зокрема німецьких ЗМІ про Данецк, ФК Крот і Ахметова перед першим матчем з БД- може було б не так "гордо" за страну і за команду....
    Мені оособисто СОРОМНО за витівки Адріано, гниду-Дашу, патріота-Рахитського, темношкіру "українську" команду (ми все ж не екс-колоніальні Франція , Португалія чи Голандія), СОРОМНО за той цирк, в який перетворився наш чемпіонат, маріонеткову ФФУ, нікому не потрібну збірну ітд ітп.
    Якщо ви можете гордитися цим всим (А все перелічене вгорі- і є уособлення Шахтаря і його керівництва)- удачі вам й надалі! Гордіться.....

    А за коофіціенти це все заїджена пісня. Як показує практика, більшості нашим "грандів" навіть в ЛЕ тяжко. Про які перспективи в ЛЧ можна говорити. Просто аби Дніпро, Динамо чи Метал вийшли раз в ЛЧ, зрубили бабла і після 6-ти ігор в найкращому випадку в ЛЕ грали, або в найгіршому з різницею 0:19, як кілька років назад ДК з останнього місця вилітали? Для цього нам коофеціенти потрібні? Може іноді краще брати якістю а не кількістю?? Хай спочатку навчаться стабільно хоча б в 1/4 ЛЕ виходити- а потім про ЛЧ марити.
    Закриваю дискусію. Гарних вихідних всім.
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии