Легионеры «Динамо» поздравили Тайе Тайво с днем рождения (ФОТО)

Вчера нигерийскому защитнику киевского «Динамо» Тайе Тайво исполнилось 28 лет.

На празднование дня своего рождения, который впервые отмечал в Киеве, Тайе пригласил нескольких партнеров по команде: португальца Мигеля Велозу, бразильца Данило Силву, швейцарца Адмира Мехмеди, аргентинца Марко Рубена, а также соотечественников Лукмана Аруну и Брауна Идейе.

Португальский полузащитник в одной из социальных сетей выложил фото с упомянутой вечеринки, которое подписал: «Happy birthday Taiwo».

Dynamo.kiev.ua

Автор: (KD_Trey)

Статус: Опытный писатель (423 комментария)

Подписчиков: 129

60 комментариев
Лучший комментарий
  • Имя Фамилия(asu) - Старожил
    17.04.2013 11:39
    Вчора абсолютно випадково "потрапив" на цю вечірку. Хлопці святкували в TGI Fridays і наші столики були поруч, так що вийшло не тільки поспостерігати але й поспілкуватись та сфотографуватись з Мігелєм та Брауном. Що сподобалось - абсолютно дружня атмосфера, жодного алкоголю! Мігель - дуже відкритий і приємний хлопець. Браун - трошки замкнений у собі. Аруна - реальний лідер серед легіонерів!
    Не сподобалось те, що не було нікого і українських хлопців. Але найбільше вразив коментар офіціантки, з якого поспілкувався щодо кулінарних пристрастей гравців Динамо. Вона зауважила, що легіонери ніколи не п'ють алкоголь і завжди замовляють корисну їжу (до речі, торт, що був згаданий у цій новині, залишився майже цілим), а ось українці полюбляють випити і з'їсти зайвого :(
    • 36
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии