В Киеве прошло Всеукраинское совещание по вопросам развития детско-юношеского футбола

27 ноября в Доме футбола состоялось Всеукраинское совещание по вопросам развития детско-юношеского футбола. Это мероприятие посетили около двухсот футбольных функционеров, тренеров и учителей физкультуры.

Участники встречи обсудили повышение квалификации тренеров детско-юношеского футбола по программе «С» — диплома на уровне региональных федераций и внедрение в регионах информационно-аналитической системы (единой базы данных) ФФУ.

В концовке мероприятия были проведены круглые столы на темы «Оптимизация повышения квалификации тренеров массового футбола по „С“— дипломому ФФУ» и «Реформы школьной физической культуры: вызовы и перспективы».

Официальный сайт ФФУ

Автор: (KD_Trey)

Статус: Опытный писатель (423 комментария)

Подписчиков: 129

18 комментариев
Лучший комментарий
  • Слава Славків(lyra) - Наставник
    28.11.2013 17:49
    Ви на тему круглого столу подивіться - це фініта ля комедія: "Оптимизация повышения квалификации":) Ага - дрочення сферічесного коня в вакууме...Ідіоти - ніхрєна нема, фіг що зроблено, але ви вже ОПТИМІЗУЮТЬ.
    Гроші тре спрямовуати на масовість і доступність банального спортзалу для дітей. У більшості райцентрів, не кажу вже про містечка, селища і села, не мають жодного спортзалу! А вони, бл*, оптимізують підвищення!
    Відкрийте хоча б по одному спорткомплексу у кожному населеному пункті з кількістю мешканців більше 5000.
    І будуть Вам і талановиті спортсмени, і здорове населення. Не завтра, але буде. Подивіться на Голандію, Китай, згадайте Совок! Державні гроші тре вкладати у масовий спорт, і з'являться Жабченки, Лобановські, Блохіни, Бєланови, Бубки і т.д.
    Але не треба для галочки відзвітувати супердорогущим комплексом в Києві, Донецьку чи Харкові, до якої НІХТО доступу не має. Ви без понтів відкрийте спорткомплекси по Уменям, Ромнам, Кам'янцям, Новоградам, Фастовах, Шепетівках, Миргородах, Конотопах і т.д. Про ще менші містечка взагалі нема чого говорити - там дітям нема куди ходити, вони вештаються на вулиці, незрозуміло чим займаючись. Але кому це треба? Кому потів втюхувати ліки, пиво, водку, цигарки, наркотики?!
    А гроші краще потратити на якісне спілкування на круглим столом на тему "Оптимизация и Реформы"... Рога і копита!
    Справді, футболістів в Бразилії вистачить! А скоро Китай підтягнеться - там взагалі безмежні табуни спортсменів:(
    • 5
Комментировать