«Динамо» сделало предложение «Эвертону» по Миральясу?

Темы:
Чемпионат Англии, Эвертон, Динамо, Кевин Миральяс

Киевское «Динамо» может усилиться атакующим полузащитником английского «Эвертона» Кевином Миральясом.

Кевин Миральяс

Как сообщил в одной из социальных сетей корреспондент журнала «Футбол» Андрей Шахов-младший, украинский клуб якобы уже даже направил официальный запрос в «Эвертон» относительно приобретения 27-летнего футболиста.

Очевидно, что в Миральясе «Динамо» может видеть один из вариантов замены Джермейну Ленсу, который, напомним, на днях перешел в английский «Сандерленд». При этом тренерский штаб киевлян прекрасно знаком с возможностями этого хавбека по недавним матчам с «Эвертоном» в 1/8 финала Лиги Европы.

Впрочем, в борьбе за Миральяса «Динамо» предстоит конкурировать с английскими «Ньюкаслом» и «Сток Сити», а также турецким «Фенербахче».

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 473

75 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрій(mudran) - Наставник
    20.07.2015 20:28
    ну ніфіга собі новина!!!! я як вболівальник Евертона, слідкую за їхніми матчами і справами в клубі, можу сказати що Міральяс навіть крутіший за Ленса. Цього літа Тотенхем вроді пропонував за нього 7 млн фунтів, ціна така низька тому що в нього 1 рік контракту залищився, я так розумію що Евертон відмовив тому мільйонів 10 фунтів (14 мл євро) думаю прийдеться витратити, це я думаю не проблема для Динамо, а от чи захоче він гравець АПЛ їхати в Україну, тут є величезні сумніви, особисто я не вірю що у нас є шанси його сюди заманити навіть Лігою Чемпіонів, але якщо ІМС здатен провернути такий трансфер, то це буде просто супер я про такий трансфер навіть мріяти не міг. Міральяс міг би тащити Динамо в ЛЧ не гірше Ярмоли. Єдиний мінус це те що він часто травмується, і це правда, напевне найчастіше в Евертоні, хоча травми в нього на 2 тижні, 1 міс переважно, не було таких щоб на 1 рік чи пів року. Ще раз повторю гравець мегакрутий, тащить Евертон завжди коли є на полі, практично не буває провальних матчів, я впевнений що і нарізок по ньому море можна знайти
    • 18
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии