Решение Комитета по этике и честной игре ФФУ по Ваксу и Жабченко

Темы:
Чемпионат Украины

Рішення Комітету з етики і чесної гри ФФУ від 13.05.2016, отримане листом №17 від 18.05.2016  

Фото: referee.ffu.org.ua

1. Беручи до уваги те, що згідно із Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» примусове автоматичне набуття громадянами України, які проживають на тимчасово окупованій території, громадянства Російської Федерації не визнається Україною та не є підставою для втрати громадянства України, вважати отримання Ю.Ваксом та А.Жабченком паспортів громадянина Росії як дії у форс-мажорних обставинах та не вбачати в цьому порушення ними морально-етичних норм.  

2. Погодитись із правомірністю рішення, прийнятого КА на своєму засіданні 28 квітня 2016 року щодо продовження з Ю.Ваксом та А.Жабченком співробітництва, визнавши, що прийняття остаточного рішення щодо доцільності і можливості продовження співпраці із вказаними арбітрами є прерогативою КА ФФУ.

3. Порекомендувати КА перереєструвати арбітрів Ю.Вакса та А.Жабченка після створення Федерації футболу Криму на території Херсонської області та розглянути питання про їх проживання на материковій частині України.

Referee.ffu.org.ua

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

49 комментариев
Лучший комментарий
  • Viktor Beznos(vbeznos) - Наставник
    19.05.2016 11:52
    • 24
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии