Велозу продолжает поиск нового клуба

Темы:
Чемпионат Италии, Чемпионат Украины, Дженоа, Динамо, Мигель Велозу

Бывший футболист киевского «Динамо» и сборной Португалии Мигел Велозу продолжает готовиться к новому сезону в составе «Дженоа».

Мигель Велозу (слева)

Отмечается, что 30-летний полузащитник пока еще не определился с новым клубом. Ранее президент «Динамо» Игорь Суркис заявлял, что если Велозу не найдет себе новый клуб, то может вернуться в Киев. 

Напомним, Велозу покинул «Динамо» этим летом в связи с завершением срока его контракта с украинским клубом. Состав «бело-голубых» португалец пополнил в 2012 году, перейдя как раз из «Дженоа».

Sport.ua

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

13 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрей Захарченко(Zakhar78) - Опытный писатель
    20.07.2016 17:38
    Щось мені підказує, що він в підсумку до кінця трансферного вікна кудись перейде і в Дженоа не залишиться. Бо його тесть - президент Дженоа - тільки той робить, що заробляє на трансферах. Як подивишся на "успіхи Дженоа", то складається враження, що завдання на кожен сезон у команди одне тей саме - залишитися в Серії А і таким чином не вилитіти в Серію В, бо нікого за гарні гроші тоді не продаси. А з якого переляку рідний тесть, скупий дядькау, буде платити зятю гроші з сімейної кишені?
    Ймовірність його зворотнього преходу до Динамо є, та вона на мій погляд не дуже й велика, то такі гроші, що він отримував в Динамо, а це приблизно 5 млн. евро в рік йому вже Суркіс не дасть (дивіться старе посилання на це нижче):
    http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1550596-Velozu--zarabotaet-v-Dinamo-19-mln-evro-za-chetyre-goda?
    • 1
Комментировать