Чемпионат Украины, 3-й тур. Результаты субботы: «Динамо» захватило лидерство

Темы:
Чемпионат Украины

В субботу двумя матчами стартовала программа 3-го тура чемпионата Украины среди команд Премьер-лиги сезона 2016/2017. Предлагаем вашему вниманию их результаты.

Фото - Алексей Клыков

«Динамо» — «Днепр» — 1:0

«Сталь» — «Волынь» — 1:0

Завершится тур в воскресенье, когда будут сыграны оставшиеся четыре матча: «Олимпик» — «Зирка» (17:00), «Ворскла» — «Карпаты» (19:30), «Шахтер» — «Александрия» (19:30) и «Заря» — «Черноморец» (19:30).

Сделать прогноз >>>

Телепрограмма >>>

Все матчи 3-го тура, турнирная таблица >>>

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 473

53 комментария
Лучший комментарий
  • Bogdan klein(protykrit) - Старожил
    06.08.2016 22:10
    Порадував сьогодні Дніпро, але ж ніяк не рідне Динамо. Молодь та клуб, яких ховали ще до початку сезону, доводять, що при мислячому тренері і вони здатні демонструвати непогану гру, напереків всім скептикам та заявам, що без легіонерів команду не побудуєш. Звісно, що з умовним Матеусом дніпряни би ще зубатіші були, але якщо лишиться Ротань і молодь набератиме досвід, то перспектива є. І це звісно радує!
    Тепер по ДК. Уже і так основне було сказано, але підсумуємо:
    - реальних гольових моментів на пальцях 1 руки і то з напрягом можна нарахувати. Командна гра в атаці як така абсолютно відсутня, вся небезпека від індивідуальних дій окремих гравців.
    - Ярмола сьогодні гру провалив. Дніпряни його закрили, і тому в чергове нічого не лишилось, як показувати психи та постійно перетримувати і втрачати мячі.
    - з тріо півзахисників ніхто реально зараз не може виконувати роль не просто звязуючоло елемента (отримав-віддав впоперек чи назад), а людини , яка реально може загострити, віддати нестандартно, сам пройти та вдарити. Якщо Сидорчук хоч викладається, просто класу, техніки та майстерності не вистачає для цього, то що робить на полі Буяльський? Гармаш продовжує деградувати в "зоні комфорту" - з його виходом - 1 у нас на полі було. Але Беланда ж нам не потрібен - без коментарів. Корзун, якшо його награвати, то, можливо, і вніс би потрібну варіативність, але грою за дубль та маринуванням на лавці гравця не зробиш основним...
    - потенціал для підсилення атаки. Тут взагалі все КЕПСЬКО. Варто лише глянути, хто на заміні. Такої слабкої лави я не памятаю в ДК з початку чи середини 90-х. І при цьому ми продаємо Тео, розкидаємось африканцями і так і не даємо реальний шанс молоді ( Мяушко, Яремчук, який вже в оренді ітд ). На жилах, класі та досвіді Дніпру сьогодні закотили, а КИМ ГРАТИ В ЄВРОПІ, пане президенте та тренере?????????
    Питань лишається більше ніж відповідей, адже , коли весь позитив з матчу- це гра молодого дебютанта в обороні та та симпатична командна гра молоді суперника- це не нормально!
    • 9
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии