Мораес может оказаться во «Фламенго»

Темы:
Жуниор Мораес, Динамо, Чемпионат Украины, Фламенго

Бразильский «Фламенго» заинтересован в услугах нападающего киевского «Динамо» Жуниора Мораеса.

Жуниор Мораес

Информацию об этом распространил болгарский ресурс gol.bg, который в публикации об интересе «Фламенго» к защитнику «Лудогорца» Сисиньо уточнил, что этот клуб также положил глаз на Мораеса.

Напомним, контракт Мораеса с «Динамо» заканчивается ближайшим летом. Ранее сообщалось, что в 30-летнем форварде заинтересован еще один бразильский клуб — «Коринтианс». Сам же футболист недавно заявил, что хоть он и скучает по Бразилии, но карьеру хочет продолжать в Европе.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
фламенго новости, трансферы, динамо киев новости, жуниор мораес новости

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

19 комментариев
Лучший комментарий
  • Василь Смажелюк(vasil-smazhelyuk) - Наставник
    26.01.2018 11:11
    Подобається це нам чи ні але "диму без вогню не буває". Звісно, все залежить від самого Мораєса але стан справ з нападом в Динамо далеко не оптимістичний, на жаль. За останні роки Динамо дуже легко розлучилось з рядом перспективних напів(Тео, Яремчук), знаючи, що в 2018 р закінчуються контракти з Мбо, Жуніором. Разом з цим, Бєсєдін в останніх іграх явно розчаровує, Хльобас теж особливо нічим не вражає і, як результат, команда в нападі нічим не виділяється і в трьох контрольних іграх сподобилась аж на 1(!!!)гол і це не з самими серйозними суперниками! Мабуть, тш зробив тактичну помилку, змістивши основні акценти в трансферній роботі на захист і півзахист. Виправити ситуацію ще є час, головне, щоб керівництво клуба своєчасно на ці ризики відреагувало!
    • 2
Комментировать