Два футболиста из ОАЭ оштрафованы за неподобающие прически

Необычный штраф наложен на двух футболистов, выступающих в чемпионате ОАЭ. Как сообщает Goal, нападающий «Аль-Вахды» Мурад Батну и полузащитник «Аль-Айна» Кейо оштрафованы за то, что сделали себе прически в неподобающем стиле.

По информации источника, каждый из футболистов теперь обязан заплатить штраф в размере 220 евро.

Отметим, что регламентом чемпионата ОАЭ предусмотрены ограничения относительно причесок футболистов в соответствии с учениями ислама. В частности, игрокам запрещено выбривать участки головы, как это сейчас модно делать в Европе.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

3 комментария
Лучший комментарий
  • Alex Zaytsev(alexdsan) - Наставник
    15.02.2018 17:50
    Може й так. Як в армії і певною мірою смішно. Але завдяки такій жорсткій позиції навіть по відношенню до зачіски мусульмани скоро можуть володіти світом. Вже нині "священна війна" ісламу проти "невірних" майже виграна. Через лібералізм Європа приймає велику кількість біженців-мусульман і хоч вони особливих прав в країні-донорі не мають, але їхні діти (а їх по 6-8 в кожній сім'ї) - мають, як народжені в тій країні. А що європейці? А європейці бавляться в лгбт (з усіма наслідками - реально жахливими), аборти, вільні стосунки без дітей, а якщо є, то 1. Так що, як би це смішно не виглядало, але, боюсь, що в результаті сумно буде нам...
    • 8
Комментировать