Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Совет Санину от Несенюка

2018-05-08 13:02 Известный украинский журналист Николай Несенюк ответил на обиду руководства «Мариуполя» по поводу «коверканья» клубной эмблемы мариупольской ... Совет Санину от Несенюка

Известный украинский журналист Николай Несенюк ответил на обиду руководства «Мариуполя» по поводу «коверканья» клубной эмблемы мариупольской команды.

«Кажуть, що Андрій Санін із Маріуполя зібрався звертатися до комітету з етики Федерації футболу з приводу того, що у програмці до матчу «Динамо» з «Маріуполем» було зображено «не той» логотип клубу гостей. Оскільки за програмки у «Динамо» відповідаю я, то змушений повністю погодитися із Саніним. Справді, лого ФК «Маріуполь» наш дизайнер взяв із попередньої програмки 2017 року. Тоді жодних нарікань з боку громадянина Саніна не було. Нагадаю, що минулого року сам футбольний клуб із Маріуполя довго не міг визначитися із емблемою і мав на своєму сайті одразу три логотипа на вибір. Першим на сайті клубу висів саме той, що так глибоко образив тепер пильного маріупольця. Тож образу ми не вигадали, а взяли безпосередньо у ображеного.

Але пишу я це на для того щоб виправдатися. Бо виправдань мені немає — у тій самій програмці із чайкою не на тому місці надрукована набагато глибша образа — стадіон імені Бойка у Маріуполі програмка назвала стадіоном «Іллічівець»! Оце так образа! Навіть не знаю, як Андрій Санін цього не помітив. Власне, я здогадуюсь чому — програмка видана українською, а Санін державною мовою не лише не говорить, а вірогідно, і не читає! Та ще не пізно виправити цей прикрий недогляд.

Я у свою чергу готовий понести найсуворіше покарання від комітету з етики ФФУ за те, що порушив закон про декомунізацію. За те, що образив честь і гідність маріупольського футбольного клубу, який усього лише за два роки після виходу згаданого закону набрався рішучості і позбавив команду імені «Ілліча», а ще за півроку не менш рішуче декомунізував назву стадіону. Заздалегідь прошу вибачення у Андрія Саніна за незручності, які завдасть йому необхідність читати українською мовою. Але воно того варте. Чи не так?» — написал Несенюк на своей странице в сети Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть