Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Почему «Динамо» в Праге сыграло плохо

2018-08-09 12:10 Оцінки гри «Динамо» у першому матчі відбору до Ліги чемпіонів можна спокійно поділити на дві частини. ... Почему «Динамо» в Праге сыграло плохо

Оцінки гри «Динамо» у першому матчі відбору до Ліги чемпіонів можна спокійно поділити на дві частини. Недоброзичливці казатимуть, що динамівці грали у Празі в антифутбол, відверто відбиваючись від команди посереднього класу і не зумівши нічого протиставити опонентам. Симпатики «Динамо» наполягатимуть на тому, що команда в матчі проти «Славії» успішно виконала глибокий тренерський задум, отримавши задовільний результат. Об’єднує ці нібито протилежні оцінки лише одне: усі погоджуються, що «Динамо» у Празі зіграло погано.

Фото: @slaviaofficial

Чому? Мені гра у Празі нагадала поєдинок у Афінах півроку тому, коли динамівці так само ледь «відскочили», зігравши ті самі 1:1 із відверто посереднім суперником в особі АЕКу. Що було потім, усі мають пам’ятати: спочатку вимучена «нулівка» у Києві та прохід далі, а потім поразка від «Лаціо». Тоді, коли пригадати, нам казали, що команда виходить на «пік форми» після зимових зборів і що згаданий «пік» настане всередині березня. Що було потім? «Динамо» спочатку вилетіло із Ліги Європи, а потім програло і чемпіонат, і Кубок, попри те, що ніби було «на піку форми».

Можна, звісно, і далі стояти по два тайми біля своїх воріт, розраховуючи на щасливий випадок. Але удача рано чи пізно відвернеться. І що тоді?

Тепер окремі оглядачі, тренери мовчать, повторюють те ж саме — команда після зборів вийде на «пік форми» пізніше. Не знаю, чи так це насправді, але може статися те ж саме, що й навесні. Поки що «Динамо» відверто «не біжить», що найбільш яскраво видно на прикладі Циганкова, який нічим не нагадує себе самого навесні. Можна, звісно, і далі стояти по два тайми біля своїх воріт, розраховуючи на щасливий випадок. Але удача рано чи пізно відвернеться. І що тоді? «Славію» цілком можна було обігрувати, якби «Динамо» грало у футбол, а не «здобувало результат». Досить було просто активно йти в атаку, а не чекати фінального свистка з першої секунди.

Добре, що все закінчилось саме так, а не так як торік у Берні із «Янг Бойз». Тоді «Динамо» теж чомусь зупинилося і притиснулося до своїх воріт замість того, щоб грати у футбол. Хоча за тиждень до того у Києві дуже навіть бігло. Хочеться вірити, що байки про міфічний «пік форми» залишаться байками і наступного вівторка динамівці побіжать і виграють у «Славії». Саме виграють, а не «забезпечать результат».

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть