Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Константин Андриюк: «О коррупции в ФФУ уже пишет «Франс Футбол»

2018-08-28 13:07 Известный украинский тележурналист Константин Андриюк в своем Facebook рассказал о публикации в авторитетном издании о нравах, ... Константин Андриюк: «О коррупции в ФФУ уже пишет «Франс Футбол»

Известный украинский тележурналист Константин Андриюк в своем Facebook рассказал о публикации в авторитетном издании о нравах, царящих в ФФУ:

Фото: Facebook

«Це звичайно треш сильний.

Про корупцію в ФФУ, про Павелка, Холодницького, який його прикриває і підозри розкрадання ними коштів вже пише найкрутіше футбольне видання Франції — Франс Футбол.

Вдумайтесь!

Це вже докотилося до Франс Футола.

Україна, ФФУ та її махінації.

Вибачте, що це так пізно трапилося мені на очі.

Але я не полінувався і попросив франкомовних друзів зробити переклад.

Хто має очі, прочитає та проаналізує.

Може через Франс Футбол і до президента УЄФА — Чеферіна докотиться?

А що. На заводі він був? Був. Бачив як нитки там крутяться? Бачив. Чи щось там виготовляється, він звісно не знає. Як і не знає, вочевидь, куди пішли ті 4 млн євро від УЄФА для ФФУ. Я уточню, гроші ці УЄФА дає із поміткою «для цільового призначення». Відповідно ні для якого заводу та іншої херні, вони використані не могли бути.

Скільки разів про це думав антикорупційний прокурор Холодницький? Як вважаєте? :-)

Та власне самі все читайте і аналізуйте.

УЄФА, розкрадання коштів, корупція: скандал в Україні.

Віднедавна, охоплений корупційними скандалами і відмиванням грошей, футбол дістає нову хвилю, цього разу на сході Європи. Цієї середи, щоденна швейцарська газета L’Illustré розкриває бурхливу справу, де замішана українська федерація, її учасники та УЄФА.

«Небезпечні зв’язки УЄФА»: ось точний заголовок статті, опублікованій в середу у швейцарській газеті L’Illustré.

В ході розслідування проведеного Arnaud Bédat, розкриває нову справу порушень у світовому футболі, та в Україні.

Історія починається в липні 2017, коли Федерації футболу України надано допомогу від УЄФА в розмірі 4 мільйони доларів США.

Кошти призначені на розвиток футболу, але зрештою витрачаються на загадковий завод штучної трави який є… «під контролем Андрія Павелка» президента федерації футболу України (ФФУ) і політичного діяча (він є членом парламенту).

Павелко пов’язаний з SDT-FZE (одна з вищезазначених компаній для штучної трави, розташована на Близькому Сході — офшор з ОАЕ — S.D.T. FZE) через генерального секретаря ФФУ.

Щоб заробити купу грошей «для його особистого користування — близько 20%».

Привласнення коштів полегшені зв’язками Андрія Павелко, який користується безкарністю, яка неймовірно дратує.

Бо коли розпочалося розслідування стосовно діяльності президента федерації всемогутній Павелко може розраховувати на свою мережу зв"язків: "Розслідування у справі Павелко? Нічого страшного, український антикорупційний прокурор — Назар Холодницький, відповідає за цю справу, бо є його близьким другом. Ці двоє людей постійно на публіці поруч. Зв«язки ніколи не працюють так добре, як між друзями.

І УЄФА тут також?

Футбол, вже давно звик до шолудливих овець та фінансових махінацій.

Там, це питання до органів правосуддя а особливо до УЄФА, ставить L’Illustré: «УЄФА жертва незаконного привласнення коштів в розмірі кількох мільйонів євро, яка є керівним органом європейського футболу. І яка має запобігати, щоб її субсидії не розкрадалися в місцях їхнього призначення?»

Насправді, нічого особливого, тим більше що швейцарська газета розкриває ще один кейс в кар’єрі Андрія Павелко: член ради директорів компанії-організатора УЄФА — UEFA Events.

Тривожна «підміна понять», за винятком інстанції, якою керує Александр Чеферін. Той, який позиціонував себе як моралізатор і герой номер один із нульовою толерантністю до злочинів».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть