Роман Зозуля оформил дубль за «Альбасете» (ВИДЕО)

Темы:
Роман Зозуля, Чемпионат Испании

Героем матча 24-го тура в испанской сегунде между «Кордобой» и «Альбасете» стал украинский форвард гостей Роман Зозуля.

Благодаря двум его точным ударам на 65-й и 71-й минутах «Альбасете» удалось сначала сравнять счет, а потом закрепить победу. Итоговый счет 3:1 в пользу команды Зозули (на 68-й минуте отличился еще Бела).

После этой победы «Альбасете» возглавил турнирную таблицу секунды с 44-мя очками. У «Гранады», которая расположилась на втором месте на одно очко меньше и игра в запасе.

Чемпионат Испании. Сегунда. 24-й тур

«Кордоба» — «Альбасете» — 1:3 (1:0)
Голы: Де лас Куэвас (10, с пенальти) — ЗОЗУЛЯ (65, 71), Бела (68).

Dynamo.kiev.ua

Автор: (Artemovski)

Статус: Старожил (555 комментариев)

Подписчиков: 141

23 комментария
Лучший комментарий
  • Сергій К - Наставник
    03.02.2019 12:13
    Ми з сином дивились матч. Зозуля як завжди і віддача на 100% і партнери шукають його пасом, особливо коли йде навіс на цдар головою. Феноменально при своєму зрості відчуває позицію, і виграє часто у вищих від себе опонентів. Вчора ще, на мою думку, несправедливо незарахували ще один гол Зозулі, який він забив ногою. Шкода що відеоповторів немає там, був би хетрик. До сьогодні не розумію, чому Роман не в збірній, з яких причин? Чи тому що помагає нашим воїнам, і Ахмет тисне на Шеву? Взагалі вчора був вдалий день для більшості наших легіонерів (Селезньова не берем до уваги): Зозуля забив 2 голи, Кравець 1 гол, Малиновський 2 гольові паси, Коноплянка теж непогано грає, але грає більше на себе, замість того щоб віддати пас, лупить по горобцям, щож це його справа, кожен будує свою долю сам. Всім фанатам наших легінерів за кордоно - сьогодні в 13:30 грає Морозюк, дивіться, минулий матч був дуже цікавим, а потім в 16:30 грають одразу три наших Безус, Яремчук і Пластун на виїзді з Брююге, в минулому матчі вони створили чудовий камбек і вийшли в фінал кубку, Безус забив 2 голи. Сподіваюсь всі будуть в старті.
    • 13
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии