Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Городские власти Кропивницкого дали отписку на петицию с призывом сохранить «Зирку»

2019-04-02 13:33 В Кропивницком электронная петиция «Сохранить футбольный клуб «Зирка» от исчезновения!» набрала необходимое количество голосов для рассмотрения. ... Городские власти Кропивницкого дали отписку на петицию с призывом сохранить «Зирку»

В Кропивницком электронная петиция «Сохранить футбольный клуб «Зирка» от исчезновения!» набрала необходимое количество голосов для рассмотрения. Ответ от городского головы Андрея Райковича был составлен в «лучших» традициях советских бюрократических отписок:

«Розглянувши електронну петицію від 13.03.2019 щодо збереження футбольного клубу «Зірка» від зникнення, повідомляємо наступне. На виконання статті 23 Закону України «Про звернення громадян» відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін), дана електронна петиція була винесена на розгляд постійної комісії Міської ради міста Кропивницького з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики 18.03.2019. Комісія не підтримала електронну петицію (автор електронної петиції Волошин Д.В.) щодо збереження футбольного клубу «Зірка» від зникнення. Футбольний клуб «Зірка» зареєстрований як Товариство з обмеженою відповідальністю та являється приватною структурою. Відповідно до частини 2 статті 14 Конституції України, статті 18 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні та статті 23 Господарського кодексу України Міська рада міста Кропивницького немає повноважень щодо втручання в діяльність приватної структури. Окрім того, станом на 18.03.2019 офіційних повідомлень щодо припинення діяльності, участі команди в першості України з футболу серед команд Першої ліги до Професійної футбольної ліги України, Федерації футболу України від президента ФК «Зірка» Березкіна М.С. не надходило».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть