Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Проголосувати за Павелка

2019-04-26 12:56 Угадайте, що почав робити Андрій Павелко практично одразу після свого обрання на посаду президента Федерації футболу ... Проголосувати за Павелка
26.04.2019, 12:56

Угадайте, що почав робити Андрій Павелко практично одразу після свого обрання на посаду президента Федерації футболу України? Правильно — реформувати саму федерацію. На жаль, і це стало швидко зрозуміло, все реформування звелося до заміни чи не всіх без винятку людей, які мають право обирати президента федерації на Конгресі ФФУ або вимагати скликання такого Конгресу позачергово.

Андрей Павелко

Усе було зроблено в найкращих традиціях рейдерських захоплень. Посилаючись на новий закон про громадські організації, команда Андрія Павелка оголосила всі існуючі обласні федерації незаконними — такими, які мають перезаснуватися з нуля. Згадане перезаснування пройшло під пильним наглядом вірних Павелкові людей із партії президента України останніх п’яти років. Причому низку федерацій очолили особисто призначені Порошенком голови обласних державних адміністрацій. Не йшлося ані про компетентність, ані про досвід чи професіоналізм. Обласна Федерація мала за будь-яких умов гарантовано голосувати за Павелка. Все інше, як виглядало, особливого значення не мало.

Місцеві футбольні федерації і до того не відзначалися особливим креативом, а після «перезаснування» — й поготів. Стало зовсім просто: роби, що хочеш, чи не роби нічого — аби ти був за Павелка. Подібне відбулося не лише на місцях, а й в усіх підрозділах ФФУ.

І все було би добре для Павелка, якби не необхідність для ФФУ брати участь у міжнародному футбольному житті. Для цього вірності Павелку ще не досить. Ось і повилазили з усіх боків скандали, причиною яких, коли розібратися, було відверте невігластво вірних Павелку чиновників федерації. Звідси і торішній скандал з юнацькою командою, через який вона «вилетіла» із чемпіонату Європи, і нинішній скандал із Мораесом, і багато інших менш гучних «проколів».

Кажуть, що все зміниться після обрання в Україні нового президента. Як на мене, не зміниться нічого. Просто футбольні чиновники, отримавши прочухана від нової влади, одностайно голосуватимуть за когось іншого. Або продовжать голосувати за Павелка.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Тибо Куртуа: «Великий Лунин» 7
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть