Назарий Русин: «Скажите, что я больше пиццу ношу»

Темы:
Назарий Русин, Александрия, Динамо, Чемпионат Украины
Чемпионат Украины Динамо Киев Александрия Александрия 4 мая 2019 в 17:00 на «2+2» и Youtube 378

Нападающий киевского «Динамо» Назарий Русин, ставший автором ответного мяча в матче 27-го тура чемпионата Украины против «Александрии» (1:1) дал эмоциональный комментарий после матча.

Назарий Русин

— Скажите, что я пиццу больше ношу. С чем пицца? Ни с чем, — сказал Русин, который вышел из раздевалки, держа в руках коробку из-под пиццы, в эфире программы «Профутбол» на канале «2+2».

Dynamo.kiev.ua
Теги:
александрия новости, динамо киев новости

Автор: (Artemovski)

Статус: Старожил (555 комментариев)

Подписчиков: 141

76 комментариев
Лучший комментарий
  • Сергій К - Наставник
    06.05.2019 12:50
    Тут десь Русина підтримую, не витримав пацан. Хацкевич в ЧУ майже не випускає на поле, ставить в напад, то Вербіча то Гармаша, то де Пену, потім хоче щоб Русин виходячи на заміну витягував матчі. А як їх витягувати, якщо ігрової практики немає. Випустив з дуру Русина проти Челсі, та там би ніхто з наших нападників не заграв, а тут ще й хлопеціь з лавки запасних. Це ж саме стосується і Супряги. Моя думка, що і Русин і Супряга потенціально сильніші від Бєсєдіна, і якщо б їм дали хоча 50% від ігрового часу Бєсєдіна, вони це б доказали. Та й взагалі, де ми бачили останній раз в серйозних клубах, щоб борячись за чемпіонство і граючи в ЛЄ, в нападі грали будь хто, крім нападків??? Одним словом, відпустіть хлопця в інший клуб, якщо не довіряєте. А Русину скажем так, - щоб губки дути, то ще зашвидко, замалий ще.....справедливості в житті є мало, але якщо тебе не відпустять з Динамо, бери приклад із Зінченко, і вигризай місце на полі. а слюні про піццу залиш слабакам, то не красить мужчину
    • 14
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии