Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Украинскому футболу пираты не страшны

2019-05-22 19:36 Чи відомо вам, наскільки ретельно Європейський союз футбольних асоціацій охороняє матчі своїх турнірів від піратів? Тих, ... Украинскому футболу пираты не страшны

Чи відомо вам, наскільки ретельно Європейський союз футбольних асоціацій охороняє матчі своїх турнірів від піратів? Тих, хто може показувати чи хоча би знімати поєдинки Ліги чемпіонів і Ліги Європи без дозволу УЄФА? Перед кожним матчем спеціальні люди, на яких в УЄФА не шкодують грошей, роблять усе можливе і неможливе, аби гру знімали та показували винятково офіційні транслятори, які заплатили за це чималі гроші. Звісно, за кожним мобільним телефоном не вгледиш, але щось більше за кількахвилинну «трансляцію» з мобілки на матчах єврокубків практично неможливе.

Микола Несенюк

Гадаю, що подібні заходи передбачені і в документах офіційного телевізійного транслятора чемпіонату України з футболу, який сумлінно надсилає на кожен матч пересувну телевізійну станцію з операторами, режисерами, асистентами, технічними працівниками. Одне бентежить — на деяких іграх цих технічних працівників є більше, ніж глядачів. Особливо це стосується таких команд, як «Олімпік», «Арсенал» і «Львів», на чиї домашні матчі коли і приходять глядачі, то це майже лише вболівальники гостей.

Шкода стає телевізійників, які мусять професійно обслуговувати нікому непотрібні події. Бо ж хочеться, щоб твоя праця була хоч комусь потрібна. Не знаю, чи слідкують представники всім відомих телеканалів за тим, чи не знімає хтось їхні матчі безкоштовно. Якщо такі люди є, то працювати їм нескладно — серед кількох десятків людей на трибунах камеру так просто не заховаєш.

Днями почув, що одному жителю Кривого Рога — не тому, про якого ви подумали — висунули підозру в незаконному розповсюджені фільмів, таємно знятих у кінотеатрах. Можуть навіть ув’язнити на два роки. Шкода, але в нашому футболі ми такого ще довго не дочекаємося. І зовсім не тому, що на трибунах стадіонів не так темно, як у кінозалах.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть