Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Лого и типы

2019-08-13 16:06 Поточний футбольний чемпіонат України розпочався зі скандалу. П’ять із дванадцяти команд-учасниць відмовилися від послуг «офіційного мовника» ... Лого и типы

Поточний футбольний чемпіонат України розпочався зі скандалу. П’ять із дванадцяти команд-учасниць відмовилися від послуг «офіційного мовника» в особі телевізійних каналів «Футбол 1/2». Зовні нічого особливого — так було і попередніх сезонів. Але ж цього року відбулося пряме порушення регламенту чемпіонату.

Микола Несенюк

І що зробила у відповідь українська футбольна «прем’єр-ліга»? Примусила згадані п’ять команд виконувати регламент? Не вгадали. Покарала порушників зняттям зі змагань, позбавленням очок, грошовими штрафами чи ще будь-як? Знову не вгадали. Звернулася з приводу порушення регламенту із позовом до міжнародного спортивного суду в Лозанні? Теж ні.

На порушення регламенту ледь не половиною його учасників «прем’єр-ліга» відповіла презентацією перед порожніми трибунами «Олімпійського» свого нового логотипу. Нарешті! Тепер усе в нас налагодиться! Чому ні? Може, саме нового логотипу, вже третього за десять років існування «прем’єр-ліги», і не вистачало, аби зробити її авторитетною організацією, а не зібранням людей, які, судячи із їхніх рішень і документів, самі не розуміють, чим вони, власне, займаються?

Насправді презентоване нечисленному народу лого, у вигляді кола із різного розміру зірочками та назвою спонсора всередині, якось не переконує. Видно, що клепали його ледь не на колінах за пару годин до «презентації». І не пояснили, чи символізує новий логотип за прикладом попереднього «відкритість, динамічність та інноваційність», чи вже ні?

Чи, може, нове лого більш реалістичне та є символом повної й остаточної безпорадності структури під назвою «прем’єр-ліга», яка нездатна виконувати свій же регламент? У вільний час треба уважно розгледіти ці зірочки. Мають же вони хоча би щось означати!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Тибо Куртуа: «Великий Лунин» 5
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть