Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Константин Андриюк: «Павелко настолько «сильный», что не смог организовать встречу Чеферина с Зеленским»

2019-09-26 12:40 Известный журналист Константин Андриюк поделился своими мыслями по поводу «пролета» Харькова мимо проведения матча за Суперкубок ... Константин Андриюк: «Павелко настолько «сильный», что не смог организовать встречу Чеферина с Зеленским»

Известный журналист Константин Андриюк поделился своими мыслями по поводу «пролета» Харькова мимо проведения матча за Суперкубок УЕФА-2021:

Фото: П.Кубанов

«Україну та місто Харків не обрали місцем проведення Суперкубка УЄФА-2021. Читаю заяву президента УЄФА і не розумію — чому? У нас же від України в УЄФА, є такий чудовий лобіст. Цілий «сильний представник»! І знає ж мабуть Чеферін, що каже. Бо у виконком УЄФА обрали і справді унікального представника. Бо коли його обирали, ця людина 7 разів, упродовж дня, телепортувалася за тисячі кілометрів, щоб не порушувати закони України про персональне голосування у ВР. Настільки сильний, що коли його давній друг — Чеферін — прибув до України 4 версня, не зміг йому організувати зустріч з Президентом України — Зеленським. Бо відповідно до моєї інформації, такі спроби були. І вони були дуже активними.

Але... З АП Зеленського кажуть постійно лунали відповіді: «Президент зайнятий! І знову зайнятий!» Але прошу, дивіться. Чеферін відвідує Білорусь і опля. Є зустріч з їхнім Президентом країни. А були часи, коли Андрій Васильович був і нардепом БПП і головою бюджетного комітету. І такі зустрічі Ченферіна з Президентом Порошенком організовувалися дуже легко.

Але повертаючись до Суперкубка-2021. Цікавий факт, керувати підготовкою заявки поставили людину, яка вже 2 роки не може спростувати дуже серйозні обвинувачення у фальшивому дипломі. І цю людину, вже 2 роки як публічно відмазує наш чудовий лобіст в УЄФА. Звісно, в УЄФА на цих всіх фальшиводипломників начхати. Але підготовка такою людиною та подальша невдача, виглядають якось дуже показово».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть