Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шевченко и Блохин

2019-10-03 14:18 Известный украинский журналист Николай Несенюк сравнил двух экс-нападающих «Динамо» — обладателей «Золотого мяча». Олег Блохин и ... Шевченко и Блохин

Известный украинский журналист Николай Несенюк сравнил двух экс-нападающих «Динамо» — обладателей «Золотого мяча».

Олег Блохин и Андрей Шевченко

«Життєвий шлях цих двох видатних українських футболістів на диво схожий. Киянин Блохін починав грати за «Динамо», здобував єврокубки, отримав "Золотий мяч«та виступав за збірну до 35 років. Киянин Шевченко теж починав грати за «Динамо», здобував єврокубки, отримав «Золотий мяч» та виступав за збірну до 35 років. Після закінчення кар’єри футболіста Блохін долучався до сумнівних політичних проектів, які все програли і тепер вже не існують. Шевченко так само долучався до сумнівного політичного проекту, який все програв і тепер вже не існує.

Блохін став тренером збірної України і після видатних перемог над потужними командами Казахстану, Туреччини, Греції, Саудівської Аравії та Тунісу був проголошений у нас найвидатнішим тренером усіх часів та народів. Шевченко теж став тренером збірної України і після перемог над потужними командами Чехії, Словаччини, Сербії, Люксембургу та Литви був проголошений у нас найвидатнішим тренером усіх часів та народів. На хвилі всенародної слави Блохін двічі залишив збірну заради клубів, двічі був із тих клубів звільнений і вже шостий рік відкритий до пропозицій. Шевченко цього поки що не зробив. Думає?» — написал Несенюк на своей странице в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть