Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход



ХРОНІКИ АПЛ. ТУР №10

У центральному матчі 10-го туру «Ліверпуль» на жилах переміг «Тоттенгем». «Челсі» та «Манчестер Юнайтед» поповнили свою скарбничку трьома очками.

«Лестер» повторив рекорд результативності АПЛ, а «Арсенал» не зміг втримати перемогу в матчі з «Кристал Пеласом». Dynamo.kiev.ua представляє огляд матчів чергового туру чемпіонату Англії.
Результати 10 туру






«Саутгемптон» — «Лестер» — 0:9
Голи: Чілуелл (10), Тілеманс(17), Перез (19,39,57), Варді (45,58, 90+4 пен.), Меддісон (85)
Гольовий водоспад на «Сент-Мері»
Програму 10-го туру АПЛ відкривали «Саутгeмптон» і «Лeстeр». У цьому сeзоні підопічні Брeндана Роджeрса дeмонструють доволі привабливий футбол, що дозволило їм розташуватися в пeршій чeтвірці чeмпіонату.

Поєдинок став повним фіаско для «святих», які пропустили в свої ворота дeв'ять голів. Шалeний дощ, який вкрив полe «Сeнт-Мeріс», виявився фартовим для «лисиць». Вже на 10-й хвилині рахунок у поєдинку відкрив Бeн Чілуeлл, який опинився найспритнішим на добиванні. Алe пeрeломним момeнтом зустрічі був нe швидкий гол англійського захисника, а прямe вилучeння Райана Бeртрана, який у момeнті з пропущeним голом грубо порушив правила. Андрe Маррінeр дав можливість продовжити гру, алe відeосистeма VAR углeділа в цьому порушeнні пряму чeрвону картку.

Після видалення суперника гості повністю окупували половину поля «Саутгемптона». Їм вистачило двох хвилин, щоб збільшити пeрeвагу до трьох голів. Відзначилися Юрі Тілeманс та Айозe Пeрeз. Після 3:0 «лисиці» трохи змeншили свій тиск, алe фанати команди просили від своіх улюблeнців більшого, а точнішe п'яти забитих голів. До кінця тайму підопічні Роджeрса виконали прохання своіх вболівальників. Спочатку Пeрeз нe залишив жодних шансів голкіпeру супeрника, а далі вжe включився найкращий бомбардир команди Джeймі Варді.

По пeрeрві наставник «святих» Ральф Хазeнхюттль зробив дeякі поправки у складі, випустивши свіжих гравців, які повинні були відсунити гру від своїх воріт. Алe «Лeстeр» нe збирався зупинятися. Пройшло 13 хвилин тайму, а рахунок став 7:0. З інтeрвалом в одну хвилину голи забили всe ті ж Пeрeз і Варді.

Після цього «Саутгeмптону» вдалось заспокоїти гру, і господарі мали кілька можливостeй, щоб провeсти гол прeстижу. Найкраща нагода була у Рeдмонда, алe Шмeйхeль був на висоті і витягнув м'яч з-під попeрeчки. У кінцівці зустрічі «Лeстeр» відзначився щe двічі, на цeй раз із стандартних положeнь. Джeймс Мeддісон у чудовому стилі виконав штрафний, залишивши в дурнях голкіпeра Ганна. А крапку в матчі поставив Варді, який у доданий час рeалізував пeнальті. «Лeстeр» розгромив на виізді «Саутгeмптон» і, таким чином, повторив рeкорд рeзультативності АПЛ. Дeв'ять голів дозволили «лисицям» закріпитися на трeтій сходинці в турнірній таблиці.






«Манчестер Сіті» — «Астон Вілла» — 3:0
Голи: Стерлінг (46), Сільва (65), Гюндоган (70)
Рядова перемога «міщан»
«Манчестер Сіті» після розгрому «Аталанти» у Лізі чемпіонів (5:1) приймав на своєму полі «Астон Віллу», яка перед матчем з «міщанами» мала серію з чотирьох безпрограшних поєдинків. Підопічні Діна Сміта непогано виглядають у новому сезоні, впевнено набираючи очки з командами одного рівня, але от у матчах із лідерами чемпіонату ситуація трохи інша.

Як це часто буває на «Етіхаді», зустріч розпочалася з цілковитої переваги господарів. Вже на п'ятій хвилині Жезус міг вікдривати рахунок, але бразильцу забракло трохи влучності. Надалі «Сіті» продовжив атакувати, але до якоїсь гостроти біля воріт Хітона це не призводило. Натомість «віллани» могли розраховувати на пенальті. Після удару МакГіна за меж штрафного майданчика першим на добиванні був гравець гостей, але пробити йому завадив Канселу. Рефері звернувся до системи відеодопомоги, арбітр VAR ніяких протиправних дій з боку португальского захисника не помітив і гра продовжилась. У середині тайму капітан гостей Гріліш міг отримати червону картку, але Грем Скотт не наважився дати хавбеку другу жовту. Під кінець тайму трохи влучності не вистачило Давіду Сільві. Після його удару м'яч пролетів в кількох сантиметрах від стійки воріт.

Після перерви Рахім Стерлінг у першій же атаці відкрив рахунок, сильно пробивши між ніг голкіперу «Астон Вілли». Підопічні Сміта не боялися грати у відкритий футбол проти діючого чемпіона Англії. На 55-й хвилині Жезус вибіг на побачення з Хітоном. Глядачи вже бачили м'яч у сітці воріт, але захисник гостей Мінгс переправив його на кутовий. У складі «вілланів» як завжди виділявся Гріліш.

Гра проходила під повним контролем «міщан». І на 65-й хвилині перевагу своєї команди до двох голів довів Кевін де Брейне. Після його навісу-удару огляд голкіперу заблокував Сільва. Через декілька хвилин рахунок до розгромного довів Ілкай Гюндоган, який вдало піймав «круглого» у повітрі і сильно пробив. У кінці зустрічі Фернандіньо заробив другий «гірчичник» і достроково покинув поле. Бразилець додав наставнику головної болі перед наступним поєдинком, адже лазарет «Сіті» вщент заповнений травмованими захисниками.







«Брайтон» — «Эвертон» — 3:2
Голи: Грос (15), Мопей (80, п.), Дінь (90+4, авт.) — Вебстер (20, авт.), Кальверт-Л'юїн (74)
СТАНДАРТний «Брайтон»
Постійний пасажир першої десятки «Евертон» після 9-ти турів чемпіонату займав 16-те місце, що є цілковитою неочікуваністю для пошановувачів англійської прем'єр-ліги. Впевнена перемога «ірисок» у минулому турі над «Вест Гемом» (2:0) вселяла надію вболівальникам клубу. Але виїзд у гості до «Брайтона» вчергове продемонстрував, що у підопічних Марку Сілви є певні проблеми в грі поза межами Мерсисайду.

Команди спокійно розпочали поєдинок, чому посприяла і погода. Туманний Альбіон накрив дощовий циклон, і переважна більшість суботніх матчів туру проходила під акомпонемент падаючих крапель води. На 15-й хвилині господарі отримали право на небезпений штрафний. До м'яча підійшов Паскаль Гросс, який гарматним пострілом відкрив рахунок у поєдинку. Голкіпер «ірисок» Пікфорд не зміг врятував команду.

Пропущений гол привів до тями «Евертон» і команда захопила гру під свій контроль. Вже через п'ять хвилин статус-кво було відновлено. Після навісу з кутового першим на другому поверсі виявився Рішарлісон. У післяматчевому протоколу гол було записано на захисника «чайок» Вебстера, від голови якого м'яч опинився у сітці. Відразу ж гості могли виходити вперед, але Уолкотт не зміг переграти Райана.

У середині тайму мерсисайдці провели вимушену заміну — замість Бернарда, який потягнув м'яз бедра, на полі з'явився Сігурдссон. Під кінець тайму Уолкотт знову мав нагоду забити, але на цей раз не влучив у ствір воріт, на добиванні першим був Івобі, однак голкіпер врятував «Брайтон». На перерву команди пішли за нічийного результату.

По перерві «Евертон» продовжив контролювати м'яч і намагався забити в перші хвилини тайму. Але три подані кутові ні до чого небезпечного не призвели. Гол же забили підопічні Поттера — дубль на свій рахунок записав Гросс. Німецький хавбек навіть не святкував, адже розумів, що перебував у положенні поза грою. У середині тайму наставники обох команд вирішили освіжити атакувальні лінії. І джокер Марку Сілви відразу відзначився. Домінік Кальверт-Л'юїн першим же дотиком до м'яча вивів «ірисок» вперед, вдало відгукнувшись на передачу Холгейта.

Здавалося, «Евертон» зможе втримти переможний рахунок і підтягнутися в турнірній таблиці. На 80-й хвилині стався епізод, який перевернув хід поєдинку. Захисник гостей Кін наступив на ногу Коннолі, і тільки за допомогою системи відеодопомоги арбітр Роберт Медлі вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті впевнено реалізував Ніл Мопей. Глядачі гнали своїх улюбленців і «чайки» полетіли вперед. Врешті-решт тиск на ворота Пікфорда призвів до зрізки від Люки Діня, який встановив остаточний рахунок у матчі — 3:2 на користь «Брайтона».








«Вест Гем» — «Шеффілд Юнайтед» — 1:1
Голи: Снодграсc (44) — Муссе (69)
«Шеффілд» продовжує вражати
«Вест Гем» досить пристойно розпочав цей сезон і в один момент підопічні Мануеля Пеллегріні знаходилися в четвірці кращих, однак нестабільні виступи в останніх чотирьох турах спустили команду на звичне її розташування. «Шеффілд Юнайтед» пройшов дистанцію у 9 турів доволі непередбачувано. Перед стартом чемпіонату британські експерти вважали, що «клинки» стануть головними претендами на виліт, але Кріс Уайлдер знайшов необхідні слова для своїх підопічних і нині «Шеффілд» є незручним суперником для кожної команди АПЛ.

Незважаючи на те, що «Вест Гем» контролював ситуацію на полі, «молотобійці» поступово втягнулися в гру, яку практикує клуб із півночі Англії — контратаки і щільні дії в обороні. Крім того, перший момент у матчі створили саме гості. Після подачі з кутового МакГолдрік небезпечно пробив п'ятою, на заваді став голкіпер. «Вест Гем» довгий час шукав ключі до воріт «клинків» і під занавіс тайму зумів засмутити вболівальників «Шеффілда». Андрій Ярмоленко першим дотиком віддав передачу на Снодграсса, а шотландець уміло переграв Діна Хендерсона.

У другому таймі «Шеффілд» грав дещо нахабніше в атаці і створив декілька небезпечних моментів. Першу нагоду змарнував Стевенс, який з лівого кута штрафної пробив прямо в голкіпера. «Вест Гем» відповів чудовою атакою, яку розіграли Ярмоленко і Андерсон, останній з вигідної позиції не зміг переграти Хендерсона. Згодом підопічним Уайлдера вдалося відігратися — вийшовший на заміну Муссе скористався пасом Стівенса і ледве тримаючись на ногах зумів вразити ворота господарів. Під кінець зустрічі прекрасний момент для Кресуелла створив Ярмоленко, але захисник солідарно з партнерами влучив у воротаря.

Чергова втрата очок опустила «Вест Гем» на десяту сходинку і тепер підопічні Пеллегріні можуть тільки мріяти про Лігу чемпіонів. Відзначимо, що авторитетний сайт WhoScored оцінив дії Ярмоленка в 7,3 бала.









«Уотфорд» — «Борнмут» — 0:0
«Уотфорд» продовжує пошуки за перемогою
Після дев'яти турів колись непоступливому «Уотфорду» так і не вдалося здобути хоча б одну перемогу, але передумови для цього були. «Борнмут» проводить нинішній сезон подібно до «Вест Гема» — успішний старт і неочікувана лихоманка з аутсайдерами.

З перших хвилин «Борнмут» забрав м'яч під свій контроль і поступово переходив до атак. Перший момент «Борнмута» завершився ударом у перекладину — Стів Кук після розіграшу кутового поцілив прямо в каркас. Згодом Філіпп Біллінг ударом здалеку провірив Фостера. Під кінець тайму Арно Груневелд змусив вболівальників «вишень» на декілька миттєвостей порадіти, але з вигідної позиції голандець влучив у воротаря. Відзначимо дії Фостера, який вчасно вийшов на цей удар і правильно зайняв позицію.

У другому таймі ситуація кардинально змінилася — «Уотфорду» набридло висиджуватися в обороні, тому команда перейшла до наступальних дій. Найактивнішим гравцем у складі «шершнів» був іспанець Деулофеу, який в одному з епізодів прекрасно розібрався з захисниками, але у вирішальний момент поцілив у воротаря. Кіпер «вишень» Рамсдейл повторив сейв свого візаві. Через деякий час Х'юз, який з'явився на полі замість травмованого Клеверлі, пробив із-за меж штрафної, Рамсдейл у блискучому стрибку відвів загрозу.

На останніх хвилинах зустрічіі вишеньку на торті міг зробити вихованець «Ліверпуля» Харрі Уілсон, але після його удару зі штрафного м'яч полетів трохи правіше воріт.







«Бернлі» — «Челсі» — 2:4
Голи: Родрігес (86), МакНіл (89) — Пулішич (21,45, 56), Вілліан (58)
Американський бенефіс
Здається, «Челсі» знайшов свою оптимальну гру і стабільно набирає залікові бали. Лондонці здобули вже сьому поспіль перемогу у всіх турнірах, чого не траплялося із «синіми» з 2016 року, коли команду очолював Антоніо Конте. На цей раз був битий «Бернлі», але важко сказати, що три очки далися підопічним Френка Лемпарда легко.

Команди дуже динамічно розпочали поєдинок. Головна боротьба відбувалася у центрі поля, кожен із суперників хотів захопити територіальну перевагу. Перший небезпечний момент у матчі виник після грубої помилки захисника «кларетових» Лоутона. М'яч біля півкола підхопив Крістіан Пулішич, протягнув його до воріт Поупа і впевнено переграв голкіпера господарів.

Підопічні Шона Дайча не знітилися і мали щонайменше три хороші нагоди, щоб відігратися. Нападник команди Барнс міг двічі забити, але в обох випадках англієць не зумів замкнути флангові передачі, ще в одному епізоді «синіх» врятував Арісабалага. Під кінець тайму «Челсі» заволодів м'ячем і контролював ситуацію на полі. На 45-й хвилині американський хавбек подвоїв перевагу своєї команди, скориставшись черговою помилкою захисту суперника.

Другий тайм кардинально відрізнявся від першої сорокап'ятихвилинки. Напевно, Дайчу не вдалось підібрати правильних слів для свої хлопців, які пропустили ще двічі. Спочатку хет-трик на свій рахунок записав Пулішич, а ще через декілька хвилин Вілліан довів рахунок до непристойного, легко перегравши голкіпера суперників. «Бернлі» розклеївся і не міг прийти до тями. Невикористані нагоди в першому таймі сильно вдарили по настрою «кларетових».

«Челсі» у невимушеному стилі продовжував грати в своє задоволення, повністю контролюючи хід поєдинку. На 75-й хвилині рефері Мартін Олівер вказав на одинадцятиметрову позначку, після падіння у штрафному Хадсона-Одої. Але почувши підказку від арбітра VAR, Олівер відмінив своє рішення.

Під занавіс поєдинку господарі все ж спромоглись на забитий гол. Красивим ударом з дальної відстані відзначився Джей Родрігес. «Аристократи» розслабилися і пропустили вдруге, оплески в свій адрес отримав Дуайт МакНіл.







«Ньюкасл» — «Вулверхемптон» — 1:1
Гол: Ласкелас (37) — Джонні (73)
Чергова нічия для «Вулверхемптона»
У неділю на «Сент-Джеймс Парк» зустрілися команди, які в цьому сезоні спеціалізуються по клубам із Манчестера. «Ньюкасл» у декількох турах назад мінімально здолав МЮ, а «Вулверхемптон» у свою чергу сенсаційно переміг діючого чемпіона АПЛ «Манчестер Сіті».

Перший тайм обидва колективи провели досить спокійно, але в цьому штилі знайшлося місце голу. В одній із атак капітан «сорок» Ласкелас підключився до наступу і чудовим ударом головою відкрив рахунок. По перерві ініціативу в матчі захопили гості. Найактивнішим гравцем «Вулверхемптона» був Дієго Жота, який змарнував два прекрасних момента.

Подібне невезіння не могло довго тривати в лавах «вовків» і в середині тайму півзахисник Джонні успішно зіграв на підбиранні. Таким чином, рахунок у матчі став нічийним. Згодом Шон Лонгстафф залишив «Ньюкасл» у меншості, англієць в грубому підкаті пішов на Рубена Невеша. У «Вулверхемптона» залишалось 10 хвилин, щоб вирвати перемогу. Найкращу нагоду вивести «вовків» вперед мав Мет Доерті, але після його удару головою «шкіряний» розминувся з правою стійкою воріт.








«Арсенал» — «Кристал Пелас» — 2:2
Голи: Сократіс (7), Луїз (9) — Мілівоєвіч (32, п.), Дж. Айю (52)
Роки йдуть — ситуація не змінюється
Поразка від «Шеффілда» в минулому турі сплутала всі карти для «Арсенала», адже до цього «каноніри» демонстрували стабільну гру і змусили повірити власних вболівальників у реінкарнацію того клубу, який в парі з МЮ домінував на Туманному Альбіоні на початку нульових. «Кристал Пелас» у свою чергу також провів найкращий старт в АПЛ і розташувався в єврокубковій зоні.

З перших хвилин матчу «Арсенал» взяв все в свої руки і відразу кинувся забивати. У дебюті поєдинку «каноніри» відзначилися двічі. Спочатку Сократіс правильно зайняв позицію після розіграшу кутового, а згодом Луїз повторив трюк грека, однак завдав удару з ближчої дистанції. Розгромний рахунок міг встановити Ляказетт, але француз влучив у воротаря з доволі вигідної позиції. Саме цей нереалізований момент і зіграв злий жарт із «канонірами».

У середині тайму «Кристал Пелас» справедливо отримав право на пробиття пенальті, який реалізував штатний виконавець Мілівоєвіч. По перерві «орли» зрівняли рахунок — Макартур подав, а Джордан Айю головою замкнув передачу партнера. Вболівальники «Арсенала» були шоковані таким розвитком події. Їх біль міг зняти Ляказетт, але удар француза прийшовся у стійку воріт. На останніх хвилинах зустрічі Сократіс зумів вивести «канонірів» вперед, але втрутилася система VAR, яка скасувала взяття воріт. Чудовий шанс забити мав автор другого голу Давід Луїз — удар бразильця парирував Хеннесі, який по праву став кращим гравцем поєдинку.

«Арсенал» знову втратив очки і відстав від четвертого місця на чотири залікових пункти. «Кристал Пелас» продовжив погоню за єврокубками і залишився на шостій сходинці.








«Ліверпуль» — «Тоттенгем» — 2:1
Голи: Хендерсон (52), Салах (75, п.) — Кейн (1)
Зупинитися? Не можна зупинитися!
Після розгромних перемог у Лізі чемпіонів шляхи «Ліверпуля» та «Тоттенгема» перетнулися в чемпіонаті Англії. Перед звітним туром команди по-різному розташувалися в турнірній таблиці. І ця вся нехарактерність пов'язана з нинішнім положенням «шпор», які в останніх трьох турах розбазарили очки з аутсайдерами і розмістилися на десятій сходинці.

Фіналісти минулої Ліги чемпіонів розпочали матч без прелюдій і відразу прийнялися за справу. На першій хвилині гості вибігли в атаку і відразу її реалізували. Кореєць Сон шикарно пробив із-за меж штрафної і влучив у стійку, на добиванні чудово зіграв Кейн, який швидко відреагував на відскік і головою переправив «круглого» у ворота. Після пропущенного голу «Ліверпуль» розпочав нарощувати перевагу. Гіперактивним у складі «червоних» був Александр-Арнольд, який зробив купу прострілів та навісів у бік штрафної суперника. Деякі з них завершилися ударами Мане, Салаха та Фірміно, але ніхто з зіркової трійки так і не зміг реалізувати свої можливості.

«Тоттенгем» у свою чергу декілька разів вибігав у контратаку і мав шанси подвоїти рахунок. Прекрасну нагоду змарнував Еріксен, який з вигідної позиції прострілив вздовж воріт, хоча всі очікували саме удару.

Другий тайм команди розпочали енергійно і відразу ринули в атаку. З 47-ї по 52 хвилину на «Енфілді» відбулось щось неймовірне. Спочатку Робертсон блискуче навісив на Фірміно, який головою пробив у ближній кут, Гассаніга у неймовірному стрибку відбив удар бразильця. Через хвилину Ловрен відмахнувся від суперника і отримав жовту. Пекельні пристрасті на полі продовжилися після удару Сона в поперечку. Крапку цьому надактивному відрізку поставив Джордан Хендерсон, який з кута воротарської замкнув передачу партнера.

Після голу яскраві емоції на полі на певний час притихли. Господарі контролювали гру, але небезпечних моментів не створювали. Долю матчу вирішив пенальті, який «Ліверпуль» заробив під занавіс зустрічі. Садьо Мане уміло підставився і Серж Ор'є невимушено порушив правила. Одинадцятиметровий реалізував Мохамед Салах. Ця перемога зберегла відрив «Ліверпуля» від «Манчестер Сіті», який складає шість очків. Для «Тоттенгема» фіаско на «Енфілді» лише ускладнило положення в чемпіонаті. Крім того, у наступному турі «шпори» дома прийматимуть непоступливий «Евертон».










«Норвіч» — «Манчестер Юнайтед» — 1:3
Гол: Ернандес (88) — Мактоміней (21), Рашфорд (30), Мартіаль (73)
Курс реабілітації продовжується
Нічия з «Ліверпулем» у минулому турі значно додала імпульсів потопаючому МЮ і клуб із півночі Англії доволі просто розібрався з аутсайдером АПЛ «Норвічем». Напередодні поєдинку «червоні дияволи» вперше в сезоні розташувалися на 15-й сходинці, тому подібне становище для них було критичним. «Норвіч» після феєричного поєдинку проти «Манчестер Сіті» ніяк не може нащупати своєї гри і в кращому випадку обходиться лише нічиєю. Підопічні Даніеля Фарке не демонструють тих емоцій, які були в команди на початку сезону. Поступово згасає фінський нападник Теему Пуккі та молодий талант Англії Том Кандтвелл.

Матч на «Карроу Роуд» розпочався зі вступної атаки господарів, яка відразу могла шокувати гостей, але Тому Кандтвеллу не вистачило влучності і він з вигідной позиції відправив «круглого» вболівальникам. МЮ рішуче відреагував на цю вилазку гостей і відповів голом. У середині тайму Скот Мактоміней пошив у дурні Тома Кандтвелла, який невдало прийняв м'яч у власному майданчику. Шотландець потужним пострілом в правий кут відкрив рахунок. Через дві хвилини система VAR підтвердила право МЮ на пробиття пенальті, однак Рашфорд вкотре в сезоні не реалізував стандарт.

Після незабитого пенальті Маркус Рашфорд відзначився з гри — у фірмовому для себе стилі нападник переграв Тіма Крула, відправивши м'яч йому між ніг. Але на цьому пристрасті на «Карроу Роуд» тільки починали кипіти. Під занавіс першого тайму арбітр знову призначив пенальті, який не забив Мартіаль. Тім Крул парирував удар француза.

У другому таймі «Норвічу» не вистачало емоцій для того, щоб мати хоч якесь бажання відігратися, а МЮ спокійно володів м'ячем і час від часу насідав на ворота Крула. У середині тайму Мартіаль дотепно перекинув Крула і зробив рахунок розгромним. «Норвіч» спромігся відігратися — на останніх хвилинах поєдинку Ернандес в стилі Мессі «об'їхав» декількох захисників МЮ і відправив м'яч прямісінько в кут воріт.

Після трьох набраних пунктів підопічні Сульшера нарешті покинули другу десятку і наблизились до верхньої шестірки. «Норвіч» знову підтвердив реноме команди, яка не готова до виступів у вищому дивізіоні.

Крістіан Пулішич
Кращий гравець туру
Крістіан Пулішич став єдиним придбанням «Челсі» у 2019 році. Оформивши взимку перехід 21-річного нападника дортмундської «Борусії», лондонці зуміли уникнути трансферного бану, який на клуб було накладено на рік за неправомірну трансферну політику, пов'язану з молодіжними командами.

Пулішич приєднався до команди влітку і вже під час тренувань на передсезонних зборах почав доводити Френку Лемпарду свою працездатність. Але з початком нового сезону американець не отримував цілковитої довіри від наставника «синіх» і обмежувався лише виходами на заміну.

Матч проти «Бернлі» був одним із тих небагатьох випадків, коли Пулішич вийшов з перших хвилин поєдинку. Крістіан сповна використав надану йому можливість і приніс перемогу свої команді, записавши на свій рахунок хет-трик. Пулішич став другим американцев в історії АПЛ, якому вдалося подібне досягнення. WhoScored оцінив дії американця в 10 балів.

Головні коментарі туру
Юрген Клопп
«Тоттенгем» мене не здивував. «Шпори» володіють такою майстерністю, що готовістворювати проблеми будь-якій команді світового масштабу. Ми володіли м'ячем 70 відсотків часу, але це нормально, адже ми грали проти такої команди, як «Тоттенгем», який при кожній твоїй втраті м'яча прямує в контратаку. Вони такі швидкі, а Харрі Кейн такий сильний", — цитує Клоппа SkySports.
Крістіан Пулішич
«Лемпард вірить в мене, і він каже мені це. Ти повинен продовжувати наполегливо працювати на тренуваннях, щоб заслужити своє місце в команді — так це буває на найвищому рівні. Тому я збираюся продовжувати в тому ж дусі. Сподіваюся, це тільки початок», — цитує Пулішіча Sky Sports.
Брендан Роджерс
«Я дуже задоволений нашою роботою, ми забили кілька прекрасних голів і продемонстрували справжній голод у цей вечір. Погода була жахливою, але наша концентрація — неймовірна. Я дуже задоволений тим, як ми захищалися. Пишаюся, що треную цю команду», — сказав Роджерс офіційному сайту «лисів».
Уле-Гуннар Сульшер
«Ми провели відмінний тиждень. Все почалося з матчу з „Ліверпулем", потім ми здобули дві виїздні перемоги. Такі результати надають впевненості гравцям», — цитує Сульшер Manchester Evening News.
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Найкращі бомбардири
Пишіть у коментарях, чи знаєте Ви, що таке ідеальний хет-трик?
Дізнавайтеся більше на наших сторінках ↓
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть