Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

10 головних подій 2019 року
Dynamo.kiev.ua
2019 рік подарував футбольній спільноті чимало незабутніх поєдинків, скажених трансферів та красивих голів. Dynamo.kiev.ua представляє десятку кращих подій, які відбулися в рік Земляної Свині.
1
Тріумф «Аякса» в протистоянні з «Реалом»
У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Аякс» сенсаційно переграв мадридський «Реал» на «Сантьяго Бернабеу». Клуб із Голандії забив у ворота «королівського клубу» чотири гола.
2
«Барселона» знову осоромилася
У півфіналі Ліги чемпіонів «Барселона» без проблем розібралася з «Ліверпулем» у першому поєдинку — 3:0. Однак на «Енфілді» мерсисайдський клуб продемонстрував магію і перевернув хід протистояння з ніг на голову.
3
Камбек «Тоттенгема» в півфіналі Ліги чемпіонів
Лондонський «Тоттенгем» зумів переломити хід протистояння у матчі проти «Аякса». Шпори зуміли вирвати перемогу на останніх секундах, поступаючись з рахунком 0:2.
4
«Манчестер Сіті» — чемпіон АПЛ
Підопічні Хосепа Гвардіоли до останнього тура протистояли непоступливому «Ліверпулю» в боротьбі за першість АПЛ. Відрив в одне очко дозволив «міщанам» вдруге поспіль стати чемпіоном «Туманного Альбіону».
5
«Ліверпуль» — переможець Ліги чемпіонів
У фінальному поєдинку підопічні Клоппа зіграли досить прагматично і зуміли зняти прокляття з німецького спеціаліста, який ще ні разу не перемагав у єврокубкових фіналах.
6
Молодіжна збірна України U-20 — чемпіон світу
На юніорському чемпіонаті світу, який проходив у Польщі, молодіжна збірна України під керівництвом Олександра Петракова зуміла здолати іменитих суперників і вперше в історії стала чемпіоном світу.
7
Антуан Грізманн перейшов до «Барселони»
Трансферна епопея з переходом Антуана Грізманна розпочалася влітку 2018 року і супроводжувалася чималими скандалами. 12 липня французький нападник поповнив склад «сині-гранатових». Сума трансфера — 120 млн євро.
8
Збірна України вийшла на Євро-2020
У фантастичному поєдинку проти Португалії збірна України перемогла діючих чемпіонів Європи португальців і напряму кваліфікувалася у фінальну стадію ЧЄ-2020.
9
Жозе Моурінью повернувся до великого футболу
Португальский наставник після річної перерви очолив лондонський «Тоттенгем». Таким чином, лондонський клуб став третім для Жозе в АПЛ.
10
Ліонель Мессі — шестиразовий володар «Золотого м'яча»
Аргентинський нападник знову визнаний кращим гравцем на планеті. Міжнародна організація ФІФА та авторитетний портал «France Football» почергово вручили гравцю почесну нагороду.
Ігор Адамович, Dynamo.kiev.ua
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть