Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Источник: «Завод «полей ФФУ» перевозят в… Краматорск»

2020-04-27 20:42 Завод дочерней фирмы УАФ «ФФУ продакшн» по производству искусственных полей вывозят из-под Киева. Об этом в ... Источник: «Завод «полей ФФУ» перевозят в… Краматорск»

Завод дочерней фирмы УАФ «ФФУ продакшн» по производству искусственных полей вывозят из-под Киева. Об этом в Facebook рассказал журналист Константин Андриюк.

ФФУ Продакшн

«Згідно з моєю інформацєю — знаменитий, успішний та перспективний завод з виготовлення штучних полів від УАФ... фізично переїжджає. Більшу половину обладнання вже вивезли. До міста... Краматорськ!

Чому переїжджає? А припущення ось яке! Завод вже давно зовсім не працює і для УАФ дорого платити за нього навіть оренду під Києвом.

Чому в Краматорськ? А припущення ось яке! Ось, мабуть головна людина Краматорська та «виконроб Донбаса» — Максим Єфімов. https://youtu.be/NoMCoq3XE84?t=677 (тайм-код виставлено). А ось — голова федерації футболу Донецької області — Максим Єфімов в іншому розслідуванні. Святкує свій день народження в компанії боса УАФ — Андрія Павелка. https://youtu.be/95oc7VCdWYI?t=274 (тайм-код виставлено). Тому логічно припустити, завод переїде щоб не платити оренду взагалі. Або платити якусь символічну суму. Для своїх, близьких.

Цікаво, що деяким працівникам заводу фактично поставили ультиматум — або ви переїжджаєте жити і працювати в Краматорськ до 25 травня, або — на вихід! Відтак можна лише позаздрити представникам тимчасової слідчої комісії Верховної Ради. У лютому вони стали чи не останніми свідками життя цього заводу під Києвом. Питання лише, чи буде у цього заводу життя взагалі?» — пишет источник.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть