Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Официальное заявление «Карпат» по поводу матча с «Мариуполем»

2020-05-30 18:28 Как уже сообщалось, матч 24-го тура чемпионата Украины «Карпаты» — «Мариуполь» не состоится из-за заражения нескольких ... Официальное заявление «Карпат» по поводу матча с «Мариуполем»

Как уже сообщалось, матч 24-го тура чемпионата Украины «Карпаты» — «Мариуполь» не состоится из-за заражения нескольких хозяев коронавирусом. «Зелено-белые» опубликовали на своем сайте следующее заявление:

«Наш клуб опинився у ситуації, коли на перше місце виходять не очки та результат, а здоров’я футболістів і працівників. На жаль, всесвітня зараза не оминула стороною наше місто, що потерпає від коронавірусної інфекції, та наш клуб. Напередодні матчу проти ФК «Маріуполь» ми отримали невтішні результати від медиків, які проводили необхідні процедури. У нас біда і ми не бажаємо нікому опинитися в нашій ситуації.

Однак, «Карпати» не дозволять нікому маніпулювати результатами тестування та виголошувати принизливі гіпотези. «Карпати», як самобутній клуб з історією, традиціями, стилем та уболівальниками стоїть вище за тих, хто спекулює на наших проблемах та має намір розжитися лайками та репостами, вигадуючи найрізноманітніші версії щодо, буцімто, нашого бажання зірвати чемпіонат. Для нас здоров’я наших працівників і наших футболістів є дорожчим за очки. Тому ми офіційно заявляємо, що у разі, якщо УПЛ та УАФ ухвалять рішення зарахувати «Карпатам» технічну поразку через не проведений матч проти ФК «Маріуполь», ми жодним чином таку позицію оскаржувати не будемо.

Керівництво УПЛ чудово знає, скільки роботи було виконано ФК «Карпати» для того, аби отримати дозвіл на організацію недільного матчу. Протягом останніх днів працівниками клубу було проведено безліч зустрічей та надіслано чимало листів.

Збереження місця в елітному дивізіоні — пріоритетне завдання для ФК «Карпати». Але лише у тому випадку, коли гравці та тренери здобудуть необхідний результат на футбольному полі. Ми готові грати, битися і доводити право зберегти місце в УПЛ виключно в рамках чесної гри».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть