Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Ситуация меня шокировала», — динамовец Владислав Дубинчак оказался в числе зараженных коронавирусом игроков «Карпат»

2020-06-01 15:27 Защитник киевского «Динамо» Владислав Дубинчак, выступающий на правах аренды за «Карпаты», оказался в числе тех львовских ... «Ситуация меня шокировала», — динамовец Владислав Дубинчак оказался в числе зараженных коронавирусом игроков «Карпат»

Защитник киевского «Динамо» Владислав Дубинчак, выступающий на правах аренды за «Карпаты», оказался в числе тех львовских футболистов, у которых был обнаружен коронавирус.

Владислав Дубинчак (фото: instagram.com)

Об этом сам игрок рассказал в Instagram:

«Хотів подякувати всім за підтримку і за всі ваші повідомлення в дірект та численні дзвінки! Ми з командою раніше двічі здавали тест: перший був негативний, другий позитивний... Cаме тому було прийнято рішення здати повторно аналіз, щоб розуміти, чи дійсно в мене є вірус, адже абсолютно ніяких симптомів ще не виявлено. Я дотримувався всіх необхідних мір профілактики і останні два дні в повній ізоляції. Прошу кожного з вас бути обережним і відповідальним! Чесно кажучи, немає ніякого настрою ще щось казати, адже ситуація, в якій я опинився мене шокувала... Cподіваюсь, що потворне тестування, яке я пройшов сьогодні, покаже, що я здоровий і все це лише злий жарт, аби я усвідомив, що ніхто з нас не застрахований опинитись в подібних обставин! Ще раз всім дякую за підтримку і будьте здорові».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Тибо Куртуа: «Великий Лунин» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть