Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ФК «Карпаты» в большой беде: открытое письмо клуба

2020-07-12 13:36 Львовские «Карпаты» на своем официальном сайте опубликовали открытое письмо.   ФК «Карпаты» в большой беде: открытое письмо клуба

Львовские «Карпаты» на своем официальном сайте опубликовали открытое письмо.

 

Компанії KRISAL HOLDINGS LTD

Крейгмуір Чамберс, п/с 71, Роуд Таун, Тортола, Британські Віргінські Острови

ШАНОВНІ ПАНОВЕ!

ФК «Карпати» (Львів) звертається до вас, як співвласників та акціонерів клубу, з наступними пропозиціями.

На даний момент недоцільно дивитися в минуле і рахувати інвестовані кошти обома компаніями-власниками клубу. ФК «Карпати» у великій біді: борги, накопичені впродовж останніх років, поставили під загрозу існування клубу. Однак відновлення комунікації між компаніями MENDIL LIMITED та KRISAL HOLDINGS LTD – єдина і остання реальна можливість зберегти легендарний клуб для українського футболу, розвивати його та вивести на самоокупність.

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:

• Компанія MENDIL LIMITED готова взяти на себе зобов’язання протягом певного часу погасити усі накопичені борги ФК «Карпати», щоб успішно пройти атестацію на участь команди у наступному сезоні у Першій лізі.

• У стислі терміни провести Загальні збори учасників ФК «Карпати» за участю представників компаній-акціонерів та активних вболівальників команди, з метою обговорення майбутнього клубу та формату його подальшого розвитку.

• Якщо компанія KRISAL HOLDINGS LTD не хоче брати участь в подальшому функціонуванні ФК «Карпати», вона може запропонувати умови передачі або продажу своєї частки.

Ми віримо, що завдяки спільним зусиллям та співучасті ситуацію все ще можна виправити, і очікуємо на Вашу відповідь. М’яч на Вашій стороні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть