Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «А что вообще Собуцкий делал в Винниках?»

2020-07-29 09:29 Известный журналист Николай Несенюк — о том, как относиться к громким заявлениям УАФ об отлучении от ... Николай Несенюк: «А что вообще Собуцкий делал в Винниках?»

Известный журналист Николай Несенюк — о том, как относиться к громким заявлениям УАФ об отлучении от футбола.

«Подивився відео сварки Олега Собуцького з фанатами «Волині» у Винниках. Що він там робив 24 липня, коли за день до цього Українська асоціація футболу довічно(!!!) усунула Собуцького від будь-якої діяльності у футболі за те, що той побив арбітра у Волочиську? Чому Собуцького досі називають «почесним президентом футбольного клубу «Агробізнес»?

Тому що немає насправді ніякого «футбольного клубу». Є кишеня довічно дискваліфікованого розбишаки, яку він вільний хоч зараз закрити, після чого не буде ніякого «Агробізнесу». Тому що Собуцький і «Агробізнес» — синоніми. Без першого не буде другого. Чи припинить головний «ветеран» українського футболу фінансування своєї команди? Чи буде він і надалі фінансувати «збірну ветеранів», за яку періодично грає разом із Андрієм Павелком, хоча вони обидва такі ж ветерани збірної України, як Вадим Костюченко дипломований інженер? І що взагалі означає слово «довічно» у перекладі із мови УАФ на нормальну? Нехай би хтось пояснив...» — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть