Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Ребров ждал награду более десяти лет»

2020-08-28 14:26 Повідомлення про те, що знаменитий український футболіст та тренер Сергій Ребров удостоєний ордена «За заслуги» другого ... Николай Несенюк: «Ребров ждал награду более десяти лет»

Повідомлення про те, що знаменитий український футболіст та тренер Сергій Ребров удостоєний ордена «За заслуги» другого ступеню, викликало одразу кілька запитань. Чому саме Ребров? Чому саме тепер? Чому другого ступеню?

Николай Несенюк

Найлегшим виявилося третє запитання. Виявляється, такий самий орден третього ступеню Сергій Ребров одержав від президента Леоніда Кучми ще 1999 року, коли нинішній президент Володимир Зеленський ще навіть не розпочав освоювати оригінальну техніку гри на клавішних інструментах. Тоді це був чи не перший в нашій новітній історії прецедент нагородження скопом цілої групи людей, причетних до футболу.

Згодом традицію Леоніда Кучми продовжив Віктор Ющенко. Він теж роздав футболістам і тренерам оберемок орденів та медалей. Саме тоді орден «За заслуги» вже другого ступеню одержали з-поміж інших Андрій Шевченко та Олександр Шовковський, які мали «третій ступень» ще з 1999-го разом із Сергієм Ребровим. Чому Ющенко не нагородив тоді Реброва? Думаю, що він і сам про це не згадає — укази про нагородження зазвичай підписуються пачками. Тож довелося Сергію Реброву очікувати свого ордена другого ступеню понад десять років. Аж поки Володимир Зеленський не «поновив справедливість».

Коли ж серйозно, то навряд чи нинішній тренер угорської команди «Ференцварош» взагалі пам’ятав про те, що він є «кавалером ордена «За заслуги» третього ступеню» і палко мріяв одержати нагороду наступної категорії. За цей час Сергій Ребров встиг здобути з десяток титулів спочатку як футболіст, а потім як тренер. Вже четвертий рік наш видатний футболіст працює тренером за кордоном, на практиці доводячи свою високу кваліфікацію.

Звісно, що нагорода від президента Зеленського надихне Реброва на нові звершення на благо угорського футболу. Не може не надихнути! Подумайте самі — живе собі людина у Будапешті, тренує місцеву футбольну команду і раптом дізнається, що цим вона примножила свої заслуги перед Україною. Не перед Угорщиною ж! Там навряд чи хто додумається давати ордени футболістам та тренерам, що працюють за кордоном.

А, може, все простіше? Може, Зеленський та його артистичне оточення просто не знають, що Ребров вже четвертий рік не живе і не працює в Україні? Чому ні? З них станеться.

Микола Несенюк

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть