Артем Франков — о возвращении Мудрика в «Шахтер»: «Почему сейчас? Как версия — Соломон в «Арсенал»

Темы:
Шахтер, Арсенал, Чемпионат Украины, Чемпионат Англии, Манор Соломон, Михаил Мудрик

Главный редактор еженедельника «Футбол» Артем Франков прокомментировал новость о возвращении из аренды полузащитника «Шахтера» Михаила Мудрика.

Артем Франков

«Ну что ж, Мудрик неплохо набрал в „Десне“. Почему сейчас? Как версия — Соломон в „Арсенал“. Шансы Тайсона и Коноплянки можете оценить сами, тем более первый нужен не только слева», — написал Франков в своем телеграм-канале.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
михаил мудрик новости, шахтер новости, манор соломон новости, арсенал новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

20 комментариев
Лучший комментарий
  • Игорь Стоян(bilareg) - Начинающий писатель
    08.01.2021 17:23
    Якщо в цьому дійсно є потреба, то я поясню що мав на увазі Артем. Надійшла інформація що свого орендованого до Десни гравця Мудрика Шахтар зачасно повертає з оренди і він їде з Шахтарем на перший збір. Це перше. Друге. Кілька днів тому пройшла інформація що до Соломона дуже великий інтерес має Арсенал. Лондонський))) От Артем і задається питанням - для чого саме зараз Шахтар повертає в команду Мудрика а не влітку, як це передбачається орендною угодою. І як одне з пояснень, озвучує думку що робиться це тому, що Соломона можливо продають в Арсенал. Але, на мою думку, це не зовсім так. Мені здається що Каштру розуміє що Тайсон влітку піде з команди, можливо кудись продадуть Соломона, от він заздалегіть і вирішив ще раз вживу подивитися на гру Мудрика і оцінити його перспективи в команді. Тим більше що це лише перший, втягуючий збір, після якого Мудрика можуть знову повернути до Десни. Ось якось так)))))
    • 4
Комментировать