Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Официальное заявление ФК «Металлист 1925»

2021-05-26 13:28 ФК «Металлист 1925» опубликовал на своем официальном сайте заявление. Приводим его полностью: Напередодні центрального матчу 28-го ... Официальное заявление ФК «Металлист 1925»

ФК «Металлист 1925» опубликовал на своем официальном сайте заявление. Приводим его полностью:

Напередодні центрального матчу 28-го туру Чемпіонату першої ліги ПФЛ між ФК «Металіст 1925» (Харків) та ФК «Чорноморець» (Одеса) вважаємо необхідним проінформувати футбольну громадськість України про тривожні сигнали, які у рамках оперативної інформації надходять до нашого клубу.

Згідно цієї інформації центральний поєдинок туру, який відбудеться 27-го травня на ОСК «Металіст», може стати об’єктом спланованої «провокації» деструктивних сил. Сил, зацікавлених, згідно з наявними даними, у зриві матчу, подальшій технічній поразці ФК «Металіст 1925» та, головне, бажаної дискредитації нашого клубу, як структури, нездатної забезпечити належні заходи безпеки, як у чаші стадіону, так і за її межами.

Останнім часом, в умовах безпрецедентного тиску, у тому числі інформаційного, наш клуб вважає сьогодні своїм обов’язком попередити всіх бажаючих спородити сум’яття та безлад під час майбутньої гри. Комплекс заходів безпеки у четвер, 27-го травня, буде кардинальним чином відрізнятися від попередніх домашніх матчів ФК «Металіст 1925» у поточному сезоні в Першій лізі! Плідна співпраця з правоохоронними органами, в контексті прийдешньої зустрічі, не пройде безслідно, та тих провокаторів (третіх осіб), які таки зважаться на зрив гри, очікують, сміємо запевнити, вкрай неприємні для них «сюрпризи».

Ще раз підкреслимо: необхідні превентивні заходи нами кратно підсилені задля того, щоб кожен із уболівальників, який прийде у четвер, 27-го травня, на ОСК «Металіст», відчував себе в цілковитій безпеці. Впевнені, що цинічні плани, які виношуються в головах «доброзичливців», так і залишаться у теоретичній площині. А геть уся багатотисячна армія вболівальників на трибунах, так само, як і величезна аудиторія телеглядачів майбутнього матчу, насолодиться у найближчий четвер футболом виняткового рівня якості, інтриги та з дотриманням принципів Fair Play.

З повагою,
адміністрація ФК «Металіст 1925»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть