Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Амстердам содрогнется!»

2021-06-02 15:29 Известный журналист Николай Несенюк — о заявке сборной Украины на финальную часть Евро-2020. Николай Несенюк (фото: ... Николай Несенюк: «Амстердам содрогнется!»

Известный журналист Николай Несенюк — о заявке сборной Украины на финальную часть Евро-2020.

Николай Несенюк (фото: facebook.com)

«У це хотілося вірити і це таки сталося! Тренер футбольної збірної України записав до заявки на першість Європи молодого гравця «Шахтаря» Судакова. Талант цього виконавця усі побачили ще у квітні, коли вийшовши кілька разів у складі команди Судаков перевершив самого Марлоса, не кажучи вже про Додо, Тете та інших Соломонів. Тодішній тренер Каштру не зумів розгледіти потенціалу цього гравця, за що й позбувся свого місця.

Добре що у нас є Шевченко — тренер майбутнього, який здатен побачити перспективу там, де її не бачать менш здібні спеціалісти. Згадайте як разом із Шевченком, який тоді був асистентом тренера, до збірної взяли п’ять років тому непомітних до цього Коваленка та Зінченка, які з перших же матчів за наші збірну вразили усю футбольну Європу. І якби на Євро-2016 Україну тренував не Фоменко, який не розумів перспектив футболу майбутнього, а Шевченко, то наша команда точно претендувала би на звання чемпіона.

Тепер все не так. Тепер ми маємо надію. У нас є такий гравець як Зінченко, який цієї весни привів «Манчестер Сіті» до титулу чемпіона Англії і був найкращим у фіналі Кубку чемпіонів. І лише недостатня кваліфікація Гвардіоли не дозволила його команді перемогти. Коли ж до незрівнянного Зінченка додасться Судаков, навіть уявити важко що тоді буде. Ми ж бачили, як Судаков допоміг збірній не програти могутньому Бахрейну, з’явившись на полі у другому таймі.

Хочеться вірити, що у Судакова все попереду. Що тренери збірної і надалі йому довірятимуть. І випустять у складі збірної на перший матч Євро проти Нідерландів. І тоді Амстердам здригнеться! І зовсім не від сміху», — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть