Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Баварія
Click "Block Editor" to enter the edit mode. Use layers, shapes and customize adaptability. Everything is in your hands.
Tilda Publishing
create your own block from scratch
Барселона
Бенфіка
Dynamo.kiev.ua
26 серпня київське «Динамо» дізналося своїх суперників у груповому етапі Ліги чемпіонів. За підсумками жеребкування «біло-сині» проведуть незабутні поєдинки з мюнхенською «Баварією», каталонською «Барселоною» та лісабонською «Бенфікою». Редакція Dynamo.kiev.ua в експрес-форматі знайомить вас з бандою «трьох Б».
«Баварія»
У квітні нинішнього року керівництво «Баварії» домовилося про підписання контракту з молодим німецьким наставником Юліаном Нагельсманном. Під його керівництвом мюнхенці виграли виставковий трофей сезону — Суперкубок Німеччини.

Літню трансферну кампанію «Баварія» розпочала ще навесні — найтитулованіший клуб Німеччини придбав центрального захисника «РБ Лейпциг» Дайо Упамекано. Сума трансферу склала 42,5 млн євро. Крім того, на правах вільних агентів до команди приєдналися Омар Річардс та Свен Ульрайх. Найголовнішою втратою для німецького гранда став від'їзд Давіда Алаби до мадридського «Реалу». Австрієць не став продовжувати контракт з мюнхенцями. Також команду покинули два центральних захисники — Джером Боатенг та Хаві Мартінез.

Для Юліана Нагельсманна досвід роботи на подібному рівні є новим, адже до цього він працював з перехідними командами. У «Баварії» також розраховують на вмілу революцію від сучасного генія тренерського ремесла. Юліан є великим прихильником експериментів, тому під його керівництвом «Баварія» неабиях змінить своє обличчя. Головною проблемою нинішньої «Баварії» є захист, тому перед Нагельсманном стоїть задача максимально скоротити авантюризм у захисті і перелаштувати оборону на надійні рейки.

У стартових двох турах чемпіонату Німеччини мюнхенці мають у своєму активі чотири залікових пункти. У дебютному матчі підопічні Нагельсманна розділили очки з менхенгладбахською «Борусією», а неділю потому не без проблем обіграли «Кельн».



ЮЛІАН НАГЕЛЬСМАНН
«БАРСЕЛОНА»
За останні роки «Барселона» стала головним героєм футбольного кінофільма жахів. Кредити, які команда має виплатити, досягли більше 1 млрд євро. Крім того, керівництво клубу витратило чималі кошти на придбання топових футболістів, близько 300 млн євро «блаугранос» заплатив за Дембеле, Коутіньо і Грізманна. Лише останній має шанс добросовістно відпрацювати заплачені за нього гроші. Знаходячись у такій погоні за топ-футболістами, менеджмент клубу витратив шалені гроші. Таким чином, зараз «Барселона» перебуває на грані фінансового колапсу. Деякі футболісти навіть пішли на радикальне скорочення зарплати.

«Прийшла біда — відчиняй ворота»: саме за таким принципом відбуваються події у стані іспанського гранда. У минулому році команду покинули Луїс Суарес та Артуро Відаль, від'їзд цих футболістів болюче був сприйнятий фанатами, проте перехід Ліонеля Мессі до ПСЖ просто вбив їх.

Ніхто навіть не чекав, що Мессі може покинути команду, але знову ж таки зіграли роль юридичні норми. Керівництво Ла Ліги дало зрозуміти «Барселоні», що вона вже ніяк не зможе підписати новий контракт з аргентинцем. Ліонель зі сльозами на очах попрощався зі столицею Каталонії і пообіцяв, що через декілька років він ще повернеться.

У літнє трансферне вікно до «Барселони» перебралися Мемфіс Депай, Ерік Гарсія та Серхіо Агуеро. Всі ці джентельмени перейшли на правах вільних агентів. Також був придбаний у «Бетіса» за 9 млн єевро Емерсон Ройал. Підопічні Рональда Кумана розпочали сезон із впевненої перемоги над «Реал Сосьєдадом» (4:2) та розписали нічию з «Атлетіком» (1:1).




ЛІОНЕЛЬ МЕССІ
«БЕНФІКА»
Для київського «Динамо» протистояння з «Бенфікою» стане надто особливим. Причиною тому літній перехід українця Романа Яремчука до складу «орлів». Вихованець «Динамо» нарешті зумів покинути бельгійський чемпіонат та перебратися до сильнішої ліги.

Лісабонська «Бенфіка» довгий час вела українського форварда, непогані виступи на Євро-2020 переконали португальський менеджмент в доцільності цього трансферу. Також на цей перехід влпинула висока оцінка екс-тренера збірної Андрія Шевченка.


«Бенфіка» за останні декілька років переживає певний спад. У минулому сезоні «орли» вперше за довгий час не потрапили до групового етапу Ліги чемпіонів, а також зайняли третє місце в чемпіонаті, пропустивши вперед «Порту» та «Спортінг». Боси клуба повернули до Лісабону старину Жезуша, з яким «Бенфіка» феєрила у минулому десятилітті.

На трансферному ринку «орли» вкотре продемонстрували чудове вміння вигідно продавати футболістів. За 18 млн євро до України відправився правий вінгер Педріньо, форвард Лука Вальшмідт перейшов до «Вольфсбурга» за 12 млн, а лівий захисник Нуно Тавареш був придбаний «Арсеналом» за 8 млн.

Серед головних придбань «Бенфіки», то це вищезгаданий Яремчук (17 млн), Суаліхо Мейте (6 млн) тп Жіл Діаш (1,5). На правах вільного агента до команди перебрався чемпіон Європи Жоау Маріу.





РОМАН ЯРЕМЧУК
Пишіть у коментарях, яку позицію посяде київське «Динамо»?
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть