Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Сыграют ли Буяльский и Сидорчук против «Шахтера»?»

2021-09-20 16:51 Известный журналист Николай Несенюк — о «подготовке» к главному матчу осени в нашем футболе — «Динамо» ... Николай Несенюк: «Сыграют ли Буяльский и Сидорчук против «Шахтера»?»

Известный журналист Николай Несенюк — о «подготовке» к главному матчу осени в нашем футболе — «Динамо» — «Шахтер».

Николай Несенюк (фото: facebook.com)

«Головний матч чемпіонату України цієї осені відбудеться у неділю 3 жовтня. Гратимуть «Шахтар» і «Динамо». Саме ця гра визначить чи зможе «Шахтар» нав'язати «Динамо» боротьбу за титул чемпіона. Задля цього «Шахтарю» потрібно щонайменше не програти.

І хоча до згаданого матчу ще майже два тижні, підготовка до нього почалася вже у суботу. Її розпочав арбітр Кривушкін, який під час гри «Динамо» з «Олександрією» роздав динамівцям аж сім попереджень — більше ніж гостям! Як так сталося? Виходить, що у грі, де кияни домінували усі дев'яносто хвилин, майже не залишаючи половини поля «Олександрії» і завдавши 12 ударів в рамку воріт суперника проти одного, вони нібито грали більш грубо ніж проти «Бенфіки», коли увесь матч провели у захисті, але отримали лише три попередження?

Відповідь проста — у двох провідних гравців «Динамо» Сергія Сидорчука та Віталія Буяльського напередодні гри з «Олександрією» було по два попередження. Тож для того, аби вони не зіграли проти «Шахтаря», їм треба було одержати по жовтій картці у двох наступних іграх.

Тепер половину справи зроблено — залишилось дати їм по картці у наступній грі проти «Руху». Не думаю, що це є проблемою — хоч раз кожен із гравців вступить у єдиноборство і порушить правила. А це — привід для попередження!

Що залишається робити? Виходити на гру проти максимально мотивованого суперника без двох ключових футболістів, ризикуючи втратити очки? Чи випустити їх на поле, в результаті чого Сидорчук і Буяльський майже гарантовано не зіграють у головному матчі осінньої частини чемпіонату?

Отака задачка від арбітра Кривушкіна. Коли хтось сумнівається, може подивитись по відео за що саме цей арбітр дав згаданим гравцям жовті картки. Можливо після цього припиняться спекуляції щодо одинадцятиметрового за порушення, яке, на відміну від офсайду Гармаша у грі проти «Бенфіки», бачили усі. А не лише арбітр, що сидить на ВАРі», — написа́л Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть