Эксперт — о Малиновском: «А довызвать в сборную никак нельзя?»

Темы:
Евгений Левченко, Руслан Малиновский, Сборная Украины, ЧМ-2022

Бывший полузащитник сборной Украины, известный эксперт Евгений Левченко прокомментировал игру полузащитника «Аталанты» Руслана Малиновского.

Евгений Левченко

«А довызвать в сборную никак нельзя? Как можно разбрасываться своими лучшими игроками?», — написал Левченко на своей странице в сети Twitter.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

44 комментария
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    26.09.2021 14:57
    Можна, звичайно, довикликати. Перше - а що це дасть? І його весь час викликали, ще й так розпіарили, що він і "Зіна" - це наше все, що без них нам "клямка"... Сжоже, вони повірили... І як він грав у збірній і у своєму клубі? Порівняння "на долоні"... Справді, чи не складалося враження, що він просто , як кажуть росіяни, "снисходил" щодо гри в збірній? Що він показав і проти Англії, і проти Австрії, та і в інших матчах сезону. в т. ч. і відбору? Чи так він грав за Аталанту? Так може, коли його "довикличуть", він ще більше впевниться у свої значущості і незамінності, праві виходити на поле в футболці збірної і повчати всіх, висловлювати своє незадоволення? Може, йому також потрібно подумати над своїм відношенням до гри в збірній - якщо вона дійсно йому так дорога, як він каже, то чому така разюча відмінність у грі там і там? А тут ще і такий хайп підняли ціла низка "експертів" і "заслужених і відомих" щодо його захисту і просто приниження в цьому Петракова? Які ваші в цьому інтереси? Окрім задекларованих "на користь збірної"? Може, і нема інших інтересів, але... Дійшло до того, що "дехто" пропонує ГТ збірної "засунути свої амбіції в одно місце"... Хороший буде ТШ і ГТ без амбіцій... А ви, хто це робить, не думаєте, що це тиск (прямий чи опосередкований?) на діючі ТШ і ГТ збірної? І який може бути у ній "мікроклімат" в результаті всього цього? Не думаю, що він значно поліпшиться - скоріше, навпаки. Адже тепер гравець зможе робити все, що забажає, адже має підтримку певних "експертів", і не враховувати вимог і настанов ТШ і ГТ... Тому - є призначений ТШ і ГТ, які повністю відповідають за результати збірної - не тисніть на них, не "рекомендуйте"... Станете на чолі збірної - тоді вам і "прапор у руки", тоді і будете "керувати" так, як вам видасться за потрібне. А поки що - хоч трішки толерантності у висловлюваннях і "відвертих побажаннях" - хоча б не перешкоджайте!
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии