Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Андрій Шевченко: «Моя мама та моя сестра п’ять днів живуть під землею в підвалі»

2022-03-12 23:36 Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійській пресі, де розповів, що його мати на ... Андрій Шевченко: «Моя мама та моя сестра п’ять днів живуть під землею в підвалі»

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійській пресі, де розповів, що його мати на сестра п’ять днів живуть під землею в підвалі.

Андрей Шевченко. Фото — Гетти

— Мої родичі розповідають мені про те, що відбувається. Це жахіття, від якого я хочу прокинутися. Міста бомблять, вбивають дітей та старих людей, які не можуть виїхати. Це здається страшним сном. Здається, що завтра я прокинусь і повернусь до нормального життя, але я розумію, що цього не станеться... Це реальність.

Моя мама та моя сестра приймали людей, які переїхали, які були в жахливих умовах. Вони друзі моєї сестри і п’ять днів живуть під землею в підвалі. Гуманітарні коридори атакували російські солдати. Якби мама і сестра спробували піти, я думаю, це було б небезпечніше для них. У Бучі немає їжі, немає електрики. У цьому районі було страшне бомбардування. Я добре знаю ці міста, в молодості їздив тренуватися в Бучу. Вони повністю знищені. Будівель не залишилося. Це жахливо.

Україна хоче бути частиною Європи, це було наше народне рішення. Зеленський — великий президент, який веде нас до нашої свободи та незалежності, — сказав Шевченко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть