Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна України може напряму вийти на ЧС-2022

2022-03-17 18:37 Виконавчий директор Футбольної асоціації Уельсу Ноел Муні повідомив, що валлійська сторона була за те, щоб Україна ... Збірна України може напряму вийти на ЧС-2022

Виконавчий директор Футбольної асоціації Уельсу Ноел Муні повідомив, що валлійська сторона була за те, щоб Україна отримала пряму путівку на ЧС-2022.

Ноел Муні

«Було б добре, якби такий сценарій вдалося реалізувати. Це було б людяно — якщо ви ніяк не можете зіграти кваліфікацію у червні, то ми пропустимо вас напряму.

Навколо цього було вільне обговорення. Ми думали, чи не можна надати додаткове місце для України через жахливий час, який вона переживає. Але це означало б, що на чемпіонаті світу буде додаткова команда, проте для решти учасників цієї групи відбору — нас, Шотландії та Австрії — дуже важливо також пройти кваліфікацію на чемпіонат світу.

Ми гадаємо, що нам було б дуже комфортно відпустити Україну, а решта три збірні будуть боротися між собою за одне місце. Втім, є спортивні принципи змагання. Чемпіонат світу триває всього 28 днів, і вписати туди одну додаткову команду вкрай складно», — наводить слова Муні Телеграм-канал vZbirna.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть